Menu
NCOI Opleidingen - Marketing, Inkoop & Projectmanagement
  • Home
  • Inkoop, logistiek, kwaliteit en processen

Inkoop, logistiek, kwaliteit en processen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bedrijven leggen steeds meer de focus op inkoop. Elke euro die je hier weet te besparen, komt namelijk ten goede aan de winst....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bedrijven leggen steeds meer de focus op inkoop. Elke euro die je hier weet te besparen, komt namelijk ten goede aan de winst....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bedrijven leggen steeds meer de focus op inkoop. Elke euro die je hier weet te besparen, komt namelijk ten goede aan de winst....

Lees meer

Opleidingen Inkoop, logistiek, kwaliteit en processen

Kies een onderwerp

Meest bekeken Inkoop, logistiek, kwaliteit en processen

Meest bekeken Inkoop, logistiek, kwaliteit en processen

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bedrijven leggen steeds meer de focus op inkoop. Elke euro die je hier weet te besparen, komt namelijk ten goede aan de winst. Maar inkoop heeft ook te maken met logistiek, kwaliteit en processen. Wil je een professional worden op het gebied van inkoopmanagement? Volg dan een van de inkoopopleidingen bij NCOI!

Inkoopmanagement

De inkoop vervult een steeds meer strategische rol in de bedrijfsvoering van organisaties. Vragen als: ‘Hoe haal je meer toegevoegde waarde uit de keten?’ en ‘Kies je voor outsourcing of insourcing?’ moeten duidelijke antwoorden krijgen. Professionaliseer je daarom op het gebied van inkoop met behulp van een opleiding. Ben je al een professioneel inkoopmanager, maar wil je je graag verdiepen in de belangrijkste aspecten van je vakgebied? Dan is de Masterclass Inkoopmanagement uitermate geschikt voor je.

Logistiek

Transportdocumenten, bestelsystemen en magazijnbudget zijn zomaar enkele kernwoorden waarmee je te maken krijgt op de afdeling Logistiek. Met de kennis die je via een opleiding Logistiek bij NCOI vergaart, kun je aan de gang bij een expediteur, groot magazijn of transportbedrijf. Op MBO-niveau kun je bij NCOI Opleidingen ook diverse kanten op. Bijvoorbeeld met de MBO Logistiek Medewerker niveau 2. Je verdiept je in onderwerpen als exploitatiebegroting, distributie- en retourlogistiek en werkplanning.

HBO-opleidingen logistiek

Liever een HBO-opleiding volgen? Kies dan voor HBO Logistiek Management, waarmee je je kennis als logistiek medewerker of (aankomend) manager kunt vergroten. In de succesvolle, erkende HBO Bachelor Logistiek en Economie word je opgeleid tot volwaardige Bachelor op het gebied van logistiek en economie. Je kunt je richten op verschillende specialisaties, zoals Logistiek projectmanagement, Digitale communicatie en Procesoptimalisatie met Lean Six Sigma.

Kwaliteitsmanagement

Wil je meer inzicht krijgen in kwaliteitszorg, procesmanagement en organisatieontwikkeling? Als kwaliteitscoördinator of procesmanager met ambitie, kun je je verder ontwikkelen met een opleiding Kwaliteitsmanagement. Hierin vergaar je kennis en vaardigheden om de interne processen slimmer te organiseren.

Procesoptimalisatie (Lean Six Sigma)


Voor een Lean-training of Lean-opleiding zoals de Yellow Belt-training kun je ook bij NCOI Opleidingen terecht. Deze is bedoeld voor managers of leden van een team die helder zicht willen krijgen op processen binnen een organisatie of sector. Daarnaast is er ook de Lean Green belt, die speciaal is ontwikkeld voor afdelings- of projectmanagers die de Lean Six Sigma-methode in de dagelijkse bedrijfsvoering toepassen of willen toepassen. De derde variant bij procesoptimalisatie is Lean Six Sigma Black Belt. Als je een ervaren (lijn)manager bent, die verschillende afdelingen aanstuurt of een programmamanager die omvangrijke, complexe projecten uitvoert, kies je voor deze training.