MBO ICT

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

ICT-opleiding MBO volgen? Daarvoor kunt u uitstekend terecht bij NCOI Opleidingen. Onze opleidingen gaan uit van de praktijk...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

ICT-opleiding MBO volgen? Daarvoor kunt u uitstekend terecht bij NCOI Opleidingen. Onze opleidingen gaan uit van de praktijk...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

ICT-opleiding MBO volgen? Daarvoor kunt u uitstekend terecht bij NCOI Opleidingen. Onze opleidingen gaan uit van de praktijk...

Lees meer

Meest bekeken MBO ICT

Meest bekeken MBO ICT

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO-programma (7) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

ICT-opleiding MBO volgen? Daarvoor kunt u uitstekend terecht bij NCOI Opleidingen. Onze opleidingen gaan uit van de praktijk – úw praktijk. Geen theorie om de theorie dus, maar realistische en herkenbare cases. U kunt de kennis en vaardigheden die u ontwikkelt op het gebied van ICT direct concreet in uw eigen werkomgeving toepassen. Daar heeft niet alleen u, maar ook uw werkgever veel profijt van.

Opleiding MBO ICT biedt perspectief

Een ICT-opleiding MBO van NCOI Opleidingen biedt perspectief op een mooie loopbaan in het boeiende vakgebied van ICT. Bent u als niet-ICT’er op zoek naar een opleiding die u helpt een serieuze gesprekspartner voor ICT’ers te worden? In onze training ICT voor niet-ICT'ers doet u alle basiskennis op die u nodig heeft om discussies rond ICT-onderwerpen te kunnen volgen en eraan te kunnen bijdragen. Daarnaast bieden we erkende ICT-opleidingen op MBO-niveau aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van de opleiding MBO Medewerker ICT niveau 2? Deze opleiding bestaat uit de modules Hard- en softwarebeheer en ICT-dienstverlening. In 9 maanden leert u onder andere systemen, applicaties en apparatuur gebruiksklaar te maken en incidenten op te lossen. Maar u kunt ook kiezen voor onze opleiding MBO Medewerker Beheer ICT niveau 3. Daarin leert u op erkend MBO-niveau alles over hard- en softwarebeheer, MTA Networking Fundamentals en ICT-dienstverlening. Voor degenen die op het hoogst erkende MBO-niveau opgeleid willen worden, tenslotte, bieden wij de opleiding MBO ICT-beheerder niveau 4 aan. Na deze opleiding bent u uitstekend voorbereid op uw taken als ICT-beheerder. U werkt zelfstandig en kunt aan de slag gaan bij een ICT-dienstverlenend bedrijf of op de ICT-afdeling van een bedrijf.

Uw praktijk staat centraal

Voor welke ICT-opleiding MBO u ook kiest: uw praktijk staat altijd centraal. Er is tijdens de bijeenkomsten altijd gelegenheid om samen met uw docent en medestudenten te sparren over cases uit uw eigen werkpraktijk. Hierdoor kunt u het geleerde de volgende dag meteen toepassen in de praktijk. Onze docenten hebben ruime ervaring op het gebied van ICT en kunnen zich daardoor uitstekend inleven in uw situatie. U zult hun manier van lesgeven als inspirerend en leerzaam ervaren.

ICT-opleiding MBO bij NCOI combineren met een drukke baan

Een opleiding MBO ICT combineren met een drukke baan, kan dat wel? Jazeker! Dankzij onze verschillende opleidingsvarianten (overdag, ’s avonds en op zaterdag) en leslocaties door het hele land kunt u uw opleiding volgen waar en wanneer u maar wilt. Wilt u tussendoor overstappen naar een andere variant, omdat er iets wijzigt in uw situatie? Ook dat kan bij NCOI.
 
Volg bij NCOI een opleiding MBO ICT in deeltijd!