MBO ICT

ICT-opleiding MBO volgen? Daarvoor kunt u uitstekend terecht bij NCOI Opleidingen. Onze opleidingen gaan uit van de praktijk – úw praktijk. Geen theorie om de theorie dus, maar realistische...

Lees meer

ICT-opleiding MBO volgen? Daarvoor kunt u uitstekend terecht bij NCOI Opleidingen. Onze opleidingen gaan uit van de praktijk – úw praktijk. Geen theorie om de theorie dus, maar realistische...

Lees meer

ICT-opleiding MBO volgen? Daarvoor kunt u uitstekend terecht bij NCOI Opleidingen. Onze opleidingen gaan uit van de praktijk – úw praktijk. Geen theorie om de theorie dus, maar realistische...

Lees meer

MBO ICT: 17 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO - Niveau 4 (2) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO - Niveau 3 (1) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO - Niveau 2 (1) Een MBO-opleiding niveau 2 leidt op tot een baan waarin u uitvoerende werkzaamheden verricht. Het is een basisberoepsopleiding en duurt ongeveer 9 maanden. U dient minimaal een VMBO-diploma (BB) te hebben, maar als er geen verwante opleiding op niveau 1 bestaat, zijn er geen eisen.

Vakopleiding (3) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Meest bekeken MBO ICT

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

ICT-opleiding MBO volgen? Daarvoor kunt u uitstekend terecht bij NCOI Opleidingen. Onze opleidingen gaan uit van de praktijk – úw praktijk. Geen theorie om de theorie dus, maar realistische en herkenbare cases. U kunt de kennis en vaardigheden die u ontwikkelt op het gebied van ICT direct concreet in uw eigen werkomgeving toepassen. Daar heeft niet alleen u, maar ook uw werkgever veel profijt van.

Opleiding MBO ICT biedt perspectief

Een ICT-opleiding MBO van NCOI Opleidingen biedt perspectief op een mooie loopbaan in het boeiende vakgebied van ICT. Bent u als niet-ICT’er op zoek naar een opleiding die u helpt een serieuze gesprekspartner voor ICT’ers te worden? In onze training ICT voor niet-ICT'ers doet u alle basiskennis op die u nodig heeft om discussies rond ICT-onderwerpen te kunnen volgen en eraan te kunnen bijdragen. Daarnaast bieden we erkende ICT-opleidingen op MBO-niveau aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van de opleiding MBO Medewerker ICT niveau 2? Deze opleiding bestaat uit de modules Hard- en softwarebeheer en ICT-dienstverlening. In 9 maanden leert u onder andere systemen, applicaties en apparatuur gebruiksklaar te maken en incidenten op te lossen. Maar u kunt ook kiezen voor onze opleiding MBO Medewerker Beheer ICT niveau 3. Daarin leert u op erkend MBO-niveau alles over hard- en softwarebeheer, MTA Networking Fundamentals en ICT-dienstverlening. Voor degenen die op het hoogst erkende MBO-niveau opgeleid willen worden, tenslotte, bieden wij de opleiding MBO ICT-beheerder niveau 4 aan. Na deze opleiding bent u uitstekend voorbereid op uw taken als ICT-beheerder. U werkt zelfstandig en kunt aan de slag gaan bij een ICT-dienstverlenend bedrijf of op de ICT-afdeling van een bedrijf.

Uw praktijk staat centraal

Voor welke ICT-opleiding MBO u ook kiest: uw praktijk staat altijd centraal. Er is tijdens de bijeenkomsten altijd gelegenheid om samen met uw docent en medestudenten te sparren over cases uit uw eigen werkpraktijk. Hierdoor kunt u het geleerde de volgende dag meteen toepassen in de praktijk. Onze docenten hebben ruime ervaring op het gebied van ICT en kunnen zich daardoor uitstekend inleven in uw situatie. U zult hun manier van lesgeven als inspirerend en leerzaam ervaren.

ICT-opleiding MBO bij NCOI combineren met een drukke baan

Een opleiding MBO ICT combineren met een drukke baan, kan dat wel? Jazeker! Dankzij onze verschillende opleidingsvarianten (overdag, ’s avonds en op zaterdag) en leslocaties door het hele land kunt u uw opleiding volgen waar en wanneer u maar wilt. Wilt u tussendoor overstappen naar een andere variant, omdat er iets wijzigt in uw situatie? Ook dat kan bij NCOI.
 
Volg bij NCOI een opleiding MBO ICT in deeltijd!