Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management

MBO Onderwijs

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je dolgraag werken in het onderwijs? Of jouw carrière een nieuwe impuls geven? Volg dan een MBO Onderwijs-opleiding bij...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je dolgraag werken in het onderwijs? Of jouw carrière een nieuwe impuls geven? Volg dan een MBO Onderwijs-opleiding bij...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je dolgraag werken in het onderwijs? Of jouw carrière een nieuwe impuls geven? Volg dan een MBO Onderwijs-opleiding bij...

Lees meer
Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je dolgraag werken in het onderwijs? Of jouw carrière een nieuwe impuls geven? Volg dan een MBO Onderwijs-opleiding bij NCOI Opleidingen. Onze opleidingen gaan uit van jouw praktijk. Wel zo prettig wanneer je al werkzaam bent in het onderwijs. Je kunt de kennis en vaardigheden die je leert direct toepassen op je dagelijkse werk. In kleine studiegroepjes ga je onder leiding van ervaren docenten aan de slag met praktische theorie en vraagstukken.

MBO Onderwijs: voorbereid op de toekomst

Met een MBO Onderwijs-opleiding van NCOI Opleidingen ben je voorbereid op de toekomst. Want of je nu meer verdieping wilt in jouw huidige baan in het onderwijs of er nog mee moet starten; onze opleidingen sluiten altijd aan op jouw beroepspraktijk. Zorg voor een vliegende start van je carrière in het onderwijs met de opleiding MBO Onderwijsassistent niveau 4. Tijdens de opleiding MBO Coördinator Buurt, Onderwijs en Sport niveau 4 houd je je bezig met het organiseren van sportprogramma’s in de buurt of het onderwijs. Liever aan de slag op een kinderdagverblijf, BSO of peuterspeelzaal? Volg dan de opleiding MBO Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 3 voor een erkend diploma. Een overzicht van de MBO Onderwijs-opleidingen vind je bovenaan deze pagina.

Jouw praktijk staat centraal

In elke opleiding MBO Onderwijs van NCOI staat jouw beroepspraktijk centraal. Dat betekent dat je alles wat je leert direct kunt toepassen in je dagelijkse werk. Dat is niet alleen voor jou erg handig, maar ook voor je werkgever een mooie bijkomstigheid. Onze ervaren docenten zijn allemaal werkzaam in het onderwijs, wat resulteert in herkenbare cases en opdrachten. Tijdens de bijeenkomsten kun je ook sparren met jouw medestudenten, allen (toekomstig) onderwijsassistenten, pedagogisch medewerkers of coördinatoren in sport en onderwijs.

MBO Onderwijs-opleiding combineren met je baan

Een MBO Onderwijs-opleiding combineren met je baan lijkt misschien onmogelijk, maar dat is het niet. De opleidingen van NCOI zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor werkenden. Hetgeen je leert, kun je morgen al toepassen in de praktijk. Daarnaast kies je zelf wanneer je jouw opleiding volgt: doordeweeks, ‘s avonds, op zaterdag of via e-Learning. Bevalt de gekozen studievorm niet? Dan stap je eenvoudig over. Dat is een van de voordelen van studeren bij NCOI.

Onderwijs studeren bij NCOI?

NCOI is de opleider van werkend Nederland. Onze lessen zijn afgestemd op jouw beroepspraktijk en uitstekend te combineren met een drukke baan. De lessen worden gegeven door topdocenten uit de praktijk bij een van onze 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Alle opleidingen van NCOI zijn officieel erkend door het ministerie van OCW.