Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • MBO Secretarieel en Managementsupport

MBO Secretarieel en Managementsupport

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je een carrière in de branche secretarieel en managementsupport? Of ben je hierin al werkzaam en wil je jouw kennis en...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je een carrière in de branche secretarieel en managementsupport? Of ben je hierin al werkzaam en wil je jouw kennis en...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je een carrière in de branche secretarieel en managementsupport? Of ben je hierin al werkzaam en wil je jouw kennis en...

Lees meer

Meest bekeken MBO Secretarieel en Managementsupport

Meest bekeken MBO Secretarieel en Managementsupport

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO - Niveau 3 (1) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vakopleiding (3) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je een carrière in de branche secretarieel en managementsupport? Of ben je hierin al werkzaam en wil je jouw kennis en vaardigheden bijspijkeren? Bij NCOI opleidingen vind je diverse erkende opleidingen en korte programma’s op MBO-niveau. Na het afronden van zo’n opleiding staat je een dynamische carrière als secretaresse, managementassistent, officemanager of supportmedewerker te wachten. Lees hieronder verder over de mogelijkheden.

Carrière maken op secretarieel en managementsupportvlak

Bij NCOI vind je altijd een opleiding die past bij jouw wensen en behoeften. Wil je aan de slag als managementassistent/directiesecretaresse? Kies dan voor de opleiding MBO Management Assistent niveau 4. Je leert alles over het organiseren van bijeenkomsten, het beheren van agenda’s en de verslaglegging van vergaderingen. Liever in korte tijd alles te weten komen over plannen en organiseren? En kun je je met veel taken tegelijk bezighouden? Schrijf je dan in voor de MBO Vakopleiding Office Assistant en word binnen 1 jaar een onmisbare duizendpoot. Een volledig overzicht van alle opleidingen Secretarieel en Managementsupport vind je bovenaan deze pagina.

Jouw werkpraktijk staat centraal

De opleidingen van NCOI Opleidingen zijn zo ontwikkeld dat jouw praktijk altijd centraal staat. De docenten hebben jarenlange werkervaring in de branche en werken tijdens de bijeenkomsten met herkenbare cases. Van henzelf, of van jou en je medestudenten. Zo gaat de lesstof echt voor je leven. Daarnaast kun je bij NCOI kiezen wanneer je wilt studeren: ‘s avonds, overdag of via e-Learning. En bevalt de gekozen studievariant je niet? Dan stap je eenvoudig over. NCOI is niet voor niets de opleider van werkend Nederland.

Wat zijn de toelatingseisen?

De toelatingseisen zijn voor iedere (vak)opleiding anders. Bekijk voor inschrijving daarom goed welke vooropleiding je nodig hebt. Voor de meeste opleidingen geldt dat je kunt starten als je minimaal beschikt over een diploma MBO-niveau 2, een diploma VMBO (kader, gemengd of theoretische leerweg) of een overgangsbewijs HAVO of VWO naar het vierde leerjaar. Ben je niet in het bezit van de juiste vooropleiding? Met een goede motivatie en ruime werkervaring kun je een toelatingstoets maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van studeren bij NCOI

De opleidingen van NCOI Opleidingen starten op meerdere momenten per jaar op verschillende leslocaties door heel Nederland. Je kiest dus zelf wat jou het beste past. Alle lessen worden gegeven door ervaren docenten, zelf ook afkomstig uit het werkveld. Ook kun je regelmatig sparren met je medestudenten en een persoonlijke begeleider. De opleidingen van NCOI staan hoog aangeschreven bij werkgevers en zijn officieel erkend door het ministerie van OCW.