Menu

MBO Verpleegkundige

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je aan de slag als verpleegkundige of ben je al werkzaam in de zorg en wil je een erkend MBO-diploma behalen en je goed...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je aan de slag als verpleegkundige of ben je al werkzaam in de zorg en wil je een erkend MBO-diploma behalen en je goed...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je aan de slag als verpleegkundige of ben je al werkzaam in de zorg en wil je een erkend MBO-diploma behalen en je goed...

Lees meer

MBO Verpleegkundige: 2 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat je op MBO-niveau kunt halen. Je mag je (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak ben je ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

21 maanden MBO - Niveau 4 Vanaf prijs:  € 11.190,00 6 locaties Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Virtual Classroom, Zwolle, Eindhoven 1e startmoment: 01-09-2022

MBO-programma (1) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

6 maanden MBO-programma Vanaf prijs:  € 3.055,00 2 locaties Rotterdam, Utrecht 1e startmoment: 03-10-2022

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je aan de slag als verpleegkundige of ben je al werkzaam in de zorg en wil je een erkend MBO-diploma behalen en je goed voorbereiden op je professionele toekomst? Met een mbo verpleegkunde opleiding van NCOI Opleidingen ontwikkel je je optimaal en vergroot je je kansen op een succesvolle carrière in de zorgsector.

MBO-opleiding verpleegkundige volgen bij NCOI

In de zorgsector is op dit moment veel vraag naar goed opgeleide verpleegkundigen. Dat biedt dus veel mogelijkheden na het succesvol afronden van je verpleegkundige opleiding op mbo. Of je nu in het ziekenhuis, in een verzorgingstehuis, de gehandicaptenzorg of geestelijke gezondheidszorg wilt werken. Met een opleiding verpleegkundige niveau 4 kun je veel verschillende kanten op.

Opleiding MBO Verpleegkundige met vier specialisatierichtingen

Bij NCOI heb je de keuze uit vier specialisatierichtingen als je kiest voor een MBO verpleegkunde opleiding. Wil je graag aan de slag in een ziekenhuis? Kies dan voor MBO Verpleegkundige Ziekenhuis (MBO-V ZH) niveau 4. Gaat je belangstelling uit naar werken in een verpleeg- of verzorgingstehuis of de thuiszorg? Dan is de opleiding MBO Verpleegkundige Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (MBO-V VVT) niveau 4 de beste keuze.
 
Als je graag met mensen met een lichamelijke, verstandelijke, zintuiglijke of meervoudige beperking wilt werken, ga dan voor MBO Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg niveau 4. Tot slot is er ook nog de specialisatierichting waarmee je aan de slag kunt binnen de geestelijke gezondheidszorg: MBO Verpleegkundige Geestelijke Gezondheidszorg (MBO-V GGZ) niveau 4.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een MBO-opleiding verpleegkundige?

Om deel te kunnen nemen aan een van de hierboven genoemde MBO-opleidingen geldt dat je minimaal in het bezit moet van een diploma Verzorgende IG niveau 3 en een jaar werkervaring in de zorg moet hebben.

Passend bij je werkpraktijk

NCOI is de grootste opleider van werkend Nederland. Dat betekent dat wij als geen ander begrijpen dat het volgen van een MBO V opleiding wel in je leven moet passen. Naast een baan hebben studenten vaak ook een druk privéleven en een gezin. Daarom zijn al onze opleidingen zo flexibel mogelijk ontwikkeld en zijn ze gericht op de praktijk. Je bepaalt zelf waar, hoe en wanneer je lessen volgt en werkt gedurende de opleiding aan cases en opdrachten die gericht zijn op je eigen werkpraktijk. Zo leer je meteen de theorie aan de praktijk te koppelen en zie je snel resultaat. 

Waarom een MBO-opleiding verpleegkundige bij NCOI volgen?

  • Praktijkgericht en flexibel onderwijs, speciaal voor werkenden
  • Uitstekend te combineren met gezin en werk
  • Meer dan 30 leslocaties door heel Nederland
  • 1 avond per week of 1 dag in de 2 weken les
  • Les van ervaren docenten uit het vakgebied
  • Mogelijkheid om vrijstellingen te ontvangen in vervolgopleidingen
  • Officieel erkende MBO-diploma’s