Menu
  • Home
  • MBO Verzorgende IG

MBO Verzorgende IG

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je een MBO-opleiding verzorgende IG volgen? Als je ervoor kiest een opleiding verzorgende IG bij NCOI te volgen, behaal...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je een MBO-opleiding verzorgende IG volgen? Als je ervoor kiest een opleiding verzorgende IG bij NCOI te volgen, behaal...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je een MBO-opleiding verzorgende IG volgen? Als je ervoor kiest een opleiding verzorgende IG bij NCOI te volgen, behaal...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 3 (4) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je een MBO-opleiding verzorgende IG volgen? Als je ervoor kiest een opleiding verzorgende IG bij NCOI te volgen, behaal je een erkend diploma. Bij deze opleiding kun je kiezen uit 4 specialisaties. Al onze verzorgende IG-opleidingen zijn officieel erkend en worden verzorgd door topdocenten met veel praktijkervaring in de zorg. Dankzij de praktijkgerichte insteek weet je zeker dat je alleen dat leert waar je in de praktijk ook echt iets aan hebt.

MBO Verzorgende IG biedt perspectief

Met een Verzorgende IG-opleiding volwassenen van NCOI ligt er een mooie loopbaan voor je in het verschiet, aangezien je op erkend MBO-niveau wordt opgeleid. Je kunt kiezen uit 4 specialisaties: geestelijke gezondheidszorg (GGZ), gehandicaptenzorg (GHZ), verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT) of kraamzorg. Na het afronden van de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3 specialisatie Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) kun je aan de slag in bijvoorbeeld een beschermde woonvorm, in de verslavingszorg of bij een kinder- of jeugdinstelling. Je verwerft medische basiskennis, leert hoe je verpleegtechnische handelingen moet uitvoeren en volgt een module waarin je je verdiept in diverse aspecten van de geestelijke gezondheidszorg.
 
Is de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3 specialisatie Kraamzorg meer iets voor jou? Dan volg je naast de gemeenschappelijke beroepsgerichte modules 2 specifieke kraamzorgmodules: Werken in de kraamzorg en Vaardigheden voor de kraamverzorgende. Na afloop van de opleiding kun je de verloskundige of arts assisteren bij bevallingen, de baby en de moeder verzorgen en advies geven over voeding en verzorging.
 
Voor wie aan de slag wil in een verpleeg- of verzorgingshuis of in de thuiszorg, hebben we de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3 specialisatie Verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT). Als je voor deze opleiding kiest, volg je naast de algemene beroepsmodules een module die speciaal gericht is op het werken in de VVT. Spreekt de gehandicaptenzorg je meer aan? Kies dan voor de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3, specialisatie Gehandicaptenzorg (GHZ). Je volgt naast de gemeenschappelijke beroepsgerichte modules een module Gehandicaptenzorg, waarin je onder andere op de hoogte gebracht wordt van ontwikkelingen in de gehandicaptenzorg en leert hoe je zelfredzaamheid bij de cliënt kunt stimuleren.

Jouw praktijk staat centraal

Welke opleiding Verzorgende IG je ook kiest, je kunt er altijd van uitgaan dat jouw praktijk centraal staat. Onze docenten snappen dankzij hun jarenlange ervaring precies waar je tegenaan loopt in de praktijk. Er is tijdens de bijeenkomsten dan ook ruime gelegenheid om met je docent en medestudenten te sparren over jouw eigen praktijksituaties. Grote kans dat je boordevol inspiratie weer naar huis gaat.

MBO Verzorgende IG bij NCOI combineren met een drukke baan

Een opleiding verzorgende IG combineren met een drukke baan en een hectisch gezinsleven, hoe doe ik dat? Daar helpen wij je mee bij NCOI. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: overdag, ’s avonds of op zaterdag. Wil je gedurende je opleiding switchen naar een andere variant? Ook dat is mogelijk. De opleidingen worden bovendien door het hele land verzorgd, dus er is altijd wel een leslocatie in de buurt.