MBO Verzorgende IG

Een opleiding verzorgende IG volgen? Als u ervoor kiest een opleiding verzorgende IG bij NCOI te volgen, behaalt u een erkend diploma. Bij deze opleiding kunt u kiezen uit 4 specialisaties....

Lees meer

Een opleiding verzorgende IG volgen? Als u ervoor kiest een opleiding verzorgende IG bij NCOI te volgen, behaalt u een erkend diploma. Bij deze opleiding kunt u kiezen uit 4 specialisaties....

Lees meer

Een opleiding verzorgende IG volgen? Als u ervoor kiest een opleiding verzorgende IG bij NCOI te volgen, behaalt u een erkend diploma. Bij deze opleiding kunt u kiezen uit 4 specialisaties....

Lees meer

Verzorgende IG: 5 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 3 (4) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Allerlaatste kans om voordelig een opleiding te volgen met subsidie

Wilt u zich verder ontwikkelen in de zorg, techniek of IT of overstappen vanuit een andere sector? Nu kunt u nog gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen. Er starten dit jaar nog een aantal opleidingen die onder de regeling vallen. Schrijf u daarom in voor een van de geselecteerde opleidingen om nog gebruik te maken van de subsidie en bespaar tot maar liefst € 10.000,-.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Een opleiding verzorgende IG volgen? Als u ervoor kiest een opleiding verzorgende IG bij NCOI te volgen, behaalt u een erkend diploma. Bij deze opleiding kunt u kiezen uit 4 specialisaties. Al onze verzorgende IG-opleidingen zijn officieel erkend en worden verzorgd door topdocenten met veel praktijkervaring in de zorg. Mensen zoals u dus. Dankzij de praktijkgerichte insteek weet u zeker dat u alleen leert waar u in de praktijk ook echt iets aan heeft.

Opleiding verzorgende IG biedt perspectief

Met een verzorgende IG-opleiding volwassenen van NCOI ligt er een mooie loopbaan voor u in het verschiet, aangezien u op erkend MBO-niveau wordt opgeleid. U kunt kiezen uit 4 specialisaties: geestelijke gezondheidszorg (GGZ), gehandicaptenzorg (GHZ), Verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT) of kraamzorg. Na het afronden van de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3 specialisatie Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) kunt u aan de slag in bijvoorbeeld een beschermde woonvorm, in de verslavingszorg of bij een kinder- of jeugdinstelling. U verwerft medische basiskennis, leert hoe u verpleegtechnische handelingen moet uitvoeren en volgt een module waarin u zich verdiept in diverse aspecten van de geestelijke gezondheidszorg. Is de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3 specialisatie Kraamzorg meer iets voor u? Dan volgt u naast de gemeenschappelijke beroepsgerichte modules 2 specifieke kraamzorgmodules: Werken in de kraamzorg en Vaardigheden voor de kraamverzorgende. Na afloop van de opleiding kunt u de verloskundige of arts assisteren bij de geboorte, de baby en de moeder verzorgen en advies geven over voeding en verzorging. Voor wie aan de slag wil in een verpleeg- of verzorgingshuis of in de thuiszorg hebben we de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3 specialisatie Verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT). Als u voor deze opleiding kiest, volgt u naast de algemene beroepsmodules een module die speciaal gericht is op het werken in de VVT. Spreekt de gehandicaptenzorg u meer aan? Kies dan voor de opleiding MBO Verzorgende IG niveau 3, specialisatie Gehandicaptenzorg (GHZ). U volgt naast de gemeenschappelijke beroepsgerichte modules een module Gehandicaptenzorg, waarin u onder andere op de hoogte gebracht wordt van ontwikkelingen in de gehandicaptenzorg en leert hoe u zelfredzaamheid bij de cliënt kunt stimuleren.

Uw praktijk staat centraal

Welke opleiding verzorgende IG u ook kiest, u kunt er altijd van uitgaan dat uw praktijk centraal staat. Onze docenten snappen dankzij hun jarenlange ervaring precies waar u tegenaan loopt in de praktijk. Er is tijdens de bijeenkomsten dan ook ruime gelegenheid om met uw docent en medestudenten te sparren over uw eigen praktijksituaties. Grote kans dat u boordevol inspiratie weer naar huis gaat!

Verzorgende IG opleiding bij NCOI combineren met een drukke baan

Een opleiding verzorgende IG combineren met een drukke baan en een hectisch gezinsleven, hoe doe ik dat? Vraagt u zichzelf dat ook weleens af? Dan bent u bij NCOI aan het juiste adres. U kunt bij ons kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: overdag, ’s avonds of op zaterdag. Wilt u gedurende opleiding switchen naar een andere variant? Ook dat is mogelijk! De opleidingen worden bovendien door het hele land verzorgd, dus er is altijd wel een leslocatie in de buurt van u of uw werk.
 
Volg bij NCOI een opleiding verzorgende IG in deeltijd!