Menu
NCOI Opleidingen -  Secretarieel & Managementsupport

Managementassistent

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een grote behoefte aan professionele managementassistenten. Als managementassistent bied je waardevolle ondersteuning...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een grote behoefte aan professionele managementassistenten. Als managementassistent bied je waardevolle ondersteuning...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een grote behoefte aan professionele managementassistenten. Als managementassistent bied je waardevolle ondersteuning...

Lees meer

Managementassistent: 6 opleidingen

Masteropleiding (1) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar

HBO-programma (2) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 4.090,00 18 locaties Zwolle, Drachten, Eindhoven, Rotterdam, Enschede, Groningen, Nijmegen, Arnhem, Tilburg, Maastricht + 8 locaties 1e startmoment: 01-09-2022
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 4.415,00 18 locaties Almere, Enschede, Leeuwarden, Arnhem, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Zwolle + 8 locaties 1e startmoment: 01-09-2022

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat je op MBO-niveau kunt halen. Je mag je (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak ben je ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden MBO - Niveau 4 Vanaf prijs:  € 8.609,00 10 locaties Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Virtual Classroom, Groningen 1e startmoment: 01-09-2022

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

NVAO-geaccrediteerd
Vakopleiding Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar
NVAO-geaccrediteerd
Vakopleiding Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar
Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een grote behoefte aan professionele managementassistenten. Als managementassistent bied je waardevolle ondersteuning aan een manager en daarvoor is het van groot belang dat je breed bedrijfskundig inzicht hebt. Hieronder vind je een aantal zeer interessante opleidingen voor managementassistent. Bekijk het uitgebreide aanbod aan opleidingen op MBO- en HBO-niveau en ontdek welke opleiding het best bij jou past.

Officieel erkend managementassistent

Wil je je verder ontwikkelen tot erkend managementassistent op het hoogste MBO-niveau? Kies dan voor de opleiding MBO Management Assistant niveau 4 bij NCOI Opleidingen. Tijdens deze opleiding verdiep je je in de kernelementen van het vakgebied. Je gaat aan de slag met event- en projectmanagement, leert effectief plannen en organiseren en ontwikkelt je communicatieve vaardigheden. Aan de hand van praktijkopdrachten koppel je deze direct aan je eigen werkzaamheden. Zo merk je direct resultaat van je studie.

Versterk je positie binnen de organisatie

Heb of ambieer je een ondersteunende functie ten aanzien van het management? Dan is het programma HBO Personal Assistant geschikt voor jou. Tijdens dit programma leer je precies hoe je iemand zoveel mogelijk werk uit handen kunt nemen en hoe je deze werkzaamheden succesvol uitvoert. Je ontwikkelt alle essentiële kennis en vaardigheden die je nodig hebt in je dagelijkse werk. Daarnaast werk je aan je persoonlijke presentatie en gaa je aan de slag met effectieve gesprekstechnieken om doeltreffende gesprekken te kunnen voeren.

Breng je kennis naar een hoger niveau met HBO Managementassistent

Ben je (aankomend) managementassistent of een meer ervaren secretaresse? En ben je klaar om je kennis en vaardigheden naar HBO-niveau te tillen? Start dan met het gewaardeerde programma HBO Managementassistent bij NCOI Opleidingen. In dit programma staan 3 thema’s centraal: next supportmanagement, corporate communicatie en managementvaardigheden. Je leert effectief leidinggeven, verdiep je in de nieuwste digitale tools voor managementsupport en gaat aan de slag met reputatiemanagement en strategische bedrijfscommunicatie. Zo kun je uiteenlopende taken van je manager direct overnemen en bied je de optimale ondersteuning.

Aan de slag als directiesecretaresse

Als directiesecretaresse ben je het eerste aanspreekpunt voor je directie. Je organiseert belangrijke afspraken, meetings en evenementen die door je directie worden geïnitieerd. In het praktijkgerichte programma HBO Directiesecretaresse bij NCOI Opleidingen ontwikkel je vaardigheden voor je carrière als directiesecretaresse. Je gaat aan de slag met management en organisatie, verdiept je in corporate communicatie en leert op welke wijze je je directie proactief support. Met de kennis en communicatieve vaardigheden dieje tijdens dit programma opdoet, ondersteun je je management bij belangrijke strategische beslissingen.

Waarom een opleiding tot managementassistent bij NCOI Opleidingen?

Studeren bij NCOI kent vele voordelen. Wij zetten er graag een aantal voor je op een rij:

  • Flexibel onderwijs, waar en wanneer het je schikt
  • Topdocenten met jarenlange ervaring binnen het secretariaat
  • Praktijkgerichte aanpak met direct resultaat
  • Een in het werkveld zeer gewaardeerd certificaat of diploma