Managementassistent

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een grote behoefte aan professionele managementassistenten. Als managementassistent biedt u waardevolle ondersteuning...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een grote behoefte aan professionele managementassistenten. Als managementassistent biedt u waardevolle ondersteuning...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een grote behoefte aan professionele managementassistenten. Als managementassistent biedt u waardevolle ondersteuning...

Lees meer

Meest bekeken Managementassistent

HBO Managementassistent
12 maanden HBO/HBO-programma
HBO Directiesecretaresse
12 maanden HBO/HBO-programma
Managementassistent - 1 jaar
12 maanden Vakopleiding/Vakopleiding

Meest bekeken Managementassistent

HBO Managementassistent
12 maanden HBO/HBO-programma
HBO Directiesecretaresse
12 maanden HBO/HBO-programma
Managementassistent - 1 jaar
12 maanden Vakopleiding/Vakopleiding
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (4) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vakopleiding (5) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een grote behoefte aan professionele managementassistenten. Als managementassistent biedt u waardevolle ondersteuning aan een manager en daarvoor is het van groot belang dat u breed bedrijfskundig inzicht heeft. Hieronder vindt u een aantal zeer interessante opleidingen voor managementassistent. Bekijk het uitgebreide aanbod aan opleidingen op MBO- en HBO-niveau en ontdek welke opleiding het best bij u past.

Officieel erkend managementassistent

Wilt u zich verder ontwikkelen tot erkend managementassistent op het hoogste MBO-niveau? Kies dan voor de opleiding MBO Management Assistant niveau 4 bij NCOI Opleidingen. Tijdens deze opleiding verdiept u zich in de kernelementen van het vakgebied. U gaat aan de slag met event- en projectmanagement, leert effectief plannen en organiseren en ontwikkelt uw communicatieve vaardigheden. Aan de hand van praktijkopdrachten koppelt u deze direct aan uw eigen werkzaamheden. Zo merkt u direct resultaat van uw studie.

Versterk uw positie binnen de organisatie

Heeft of ambieert u een ondersteunende functie ten aanzien van het management? Dan is het programma HBO Personal Assistant geschikt voor u. Tijdens dit programma leert u precies hoe u iemand zoveel mogelijk werk uit handen kunt nemen en hoe u deze werkzaamheden succesvol uitvoert. U ontwikkelt alle essentiële kennis en vaardigheden die u nodig hebt in uw dagelijkse werk. Daarnaast werkt u aan uw persoonlijke presentatie en gaat u aan de slag met effectieve gesprekstechnieken om doeltreffende gesprekken te kunnen voeren.

Breng uw kennis naar een hoger niveau met HBO Managementassistent

Bent u (aankomend) managementassistent of een meer ervaren secretaresse? En bent u klaar om uw kennis en vaardigheden naar HBO-niveau te tillen? Start dan met het gewaardeerde programma HBO Managementassistent bij NCOI Opleidingen. In dit programma staan 3 thema’s centraal: next supportmanagement, corporate communicatie en managementvaardigheden. U leert effectief leidinggeven, verdiept u in de nieuwste digitale tools voor managementsupport en gaat aan de slag met reputatiemanagement en strategische bedrijfscommunicatie. Zo kunt u uiteenlopende taken van uw manager direct overnemen en biedt u de optimale ondersteuning.

Aan de slag als directiesecretaresse

Als directiesecretaresse bent u het eerste aanspreekpunt voor uw directie. U organiseert belangrijke afspraken, meetings en evenementen die door uw directie worden geïnitieerd. In het praktijkgerichte programma HBO Directiesecretaresse bij NCOI Opleidingen ontwikkelt u vaardigheden voor uw carrière als directiesecretaresse. U gaat aan de slag met management en organisatie, verdiept zich in corporate communicatie en leert op welke wijze u uw directie proactief support. Met de kennis en communicatieve vaardigheden die u tijdens dit programma opdoet, ondersteunt u uw management bij belangrijke strategische beslissingen.

Waarom een opleiding tot managementassistent bij NCOI Opleidingen?

Studeren bij NCOI kent vele voordelen. Wij zetten er graag een aantal voor u op een rij:

  • Flexibel onderwijs, waar en wanneer het u schikt
  • Topdocenten met jarenlange ervaring binnen het secretariaat
  • Praktijkgerichte aanpak met direct resultaat
  • Een in het werkveld zeer gewaardeerd certificaat of diploma