Menu
NCOI Opleidingen -  Secretarieel

Managementassistent

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een grote behoefte aan professionele managementassistenten. Als managementassistent biedt u waardevolle ondersteuning...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een grote behoefte aan professionele managementassistenten. Als managementassistent biedt u waardevolle ondersteuning...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een grote behoefte aan professionele managementassistenten. Als managementassistent biedt u waardevolle ondersteuning...

Lees meer

Meest bekeken Managementassistent

Meest bekeken Managementassistent

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (4) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een grote behoefte aan professionele managementassistenten. Als managementassistent biedt u waardevolle ondersteuning aan een manager en daarvoor is het van groot belang dat u breed bedrijfskundig inzicht heeft. Hieronder vindt u een aantal zeer interessante opleidingen voor managementassistent. Bekijk het uitgebreide aanbod aan opleidingen op MBO- en HBO-niveau en ontdek welke opleiding het best bij u past.

Officieel erkend managementassistent

Wilt u zich verder ontwikkelen tot erkend managementassistent op het hoogste MBO-niveau? Kies dan voor de opleiding MBO Management Assistant niveau 4 bij NCOI Opleidingen. Tijdens deze opleiding verdiept u zich in de kernelementen van het vakgebied. U gaat aan de slag met event- en projectmanagement, leert effectief plannen en organiseren en ontwikkelt uw communicatieve vaardigheden. Aan de hand van praktijkopdrachten koppelt u deze direct aan uw eigen werkzaamheden. Zo merkt u direct resultaat van uw studie.

Versterk uw positie binnen de organisatie

Heeft of ambieert u een ondersteunende functie ten aanzien van het management? Dan is het programma HBO Personal Assistant geschikt voor u. Tijdens dit programma leert u precies hoe u iemand zoveel mogelijk werk uit handen kunt nemen en hoe u deze werkzaamheden succesvol uitvoert. U ontwikkelt alle essentiële kennis en vaardigheden die u nodig hebt in uw dagelijkse werk. Daarnaast werkt u aan uw persoonlijke presentatie en gaat u aan de slag met effectieve gesprekstechnieken om doeltreffende gesprekken te kunnen voeren.

Breng uw kennis naar een hoger niveau met HBO Managementassistent

Bent u (aankomend) managementassistent of een meer ervaren secretaresse? En bent u klaar om uw kennis en vaardigheden naar HBO-niveau te tillen? Start dan met het gewaardeerde programma HBO Managementassistent bij NCOI Opleidingen. In dit programma staan 3 thema’s centraal: next supportmanagement, corporate communicatie en managementvaardigheden. U leert effectief leidinggeven, verdiept u in de nieuwste digitale tools voor managementsupport en gaat aan de slag met reputatiemanagement en strategische bedrijfscommunicatie. Zo kunt u uiteenlopende taken van uw manager direct overnemen en biedt u de optimale ondersteuning.

Aan de slag als directiesecretaresse

Als directiesecretaresse bent u het eerste aanspreekpunt voor uw directie. U organiseert belangrijke afspraken, meetings en evenementen die door uw directie worden geïnitieerd. In het praktijkgerichte programma HBO Directiesecretaresse bij NCOI Opleidingen ontwikkelt u vaardigheden voor uw carrière als directiesecretaresse. U gaat aan de slag met management en organisatie, verdiept zich in corporate communicatie en leert op welke wijze u uw directie proactief support. Met de kennis en communicatieve vaardigheden die u tijdens dit programma opdoet, ondersteunt u uw management bij belangrijke strategische beslissingen.

Waarom een opleiding tot managementassistent bij NCOI Opleidingen?

Studeren bij NCOI kent vele voordelen. Wij zetten er graag een aantal voor u op een rij:

  • Flexibel onderwijs, waar en wanneer het u schikt
  • Topdocenten met jarenlange ervaring binnen het secretariaat
  • Praktijkgerichte aanpak met direct resultaat
  • Een in het werkveld zeer gewaardeerd certificaat of diploma