• Home
  • HBO Marketing en Commerciële Economie

HBO Marketing en Commerciële Economie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u op zoek naar een opleiding HBO marketing of HBO commerciële economie? Met een praktijkgerichte en flexibele opleiding...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u op zoek naar een opleiding HBO marketing of HBO commerciële economie? Met een praktijkgerichte en flexibele opleiding...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u op zoek naar een opleiding HBO marketing of HBO commerciële economie? Met een praktijkgerichte en flexibele opleiding...

Lees meer

Meest bekeken HBO Marketing en Commerciële Economie

Meest bekeken HBO Marketing en Commerciële Economie

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (6) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO Associate Degree (2) Met een Associate degree (Ad) wordt u opgeleid voor een wettelijk erkend HBO-getuigschrift. Een Ad-programma biedt u de mogelijkheid om in 2 jaar een volledig HBO-programma af te sluiten met de graad Associate degree (Ad). Vanuit de Ad kunt u verder studeren naar HBO Bachelor. Hogeschool NCOI is erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs en bevoegd om graden te verleden voor HBO Associate degree en HBO Bachelor.

HBO-programma (24) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vakopleiding (5) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Open dag 18 januari

Komt u op 18 januari ook naar onze open dag in Utrecht? Hier ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs.

Meld u aan om uzelf te verzekeren van een plek:
Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Bent u op zoek naar een opleiding HBO marketing of HBO commerciële economie? Met een praktijkgerichte en flexibele opleiding van NCOI Opleidingen ontwikkelt u zich tot een professional die zijn product en merk uitstekend op de markt kan positioneren en verkopen. Onze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dat betekent dat u uw studie in deeltijd volgt en dat deze goed te combineren is met uw werk en privéleven.

HBO Bachelor Commerciële Economie (verkort)

Met een HBO-opleiding commerciële economie van NCOI ontwikkelt u zich op hoog niveau op het gebied van marketing en sales, met uitstekende vooruitzichten voor uw verdere carrière. Wilt u zich zo breed mogelijk ontwikkelen op het gebied van commercie, marketing en sales? Dan is de HBO Bachelor Commerciële Economie een uitstekende keuze. Heeft u al eerder een diploma NIMA A en B Marketing behaald en wilt u zich verder verdiepen in commerciële economie? In dat geval kunt u kiezen voor de verkorte Bacheloropleiding. Door uw achtergrond in NIMA A en B Marketing heeft u al een stevige basis gelegd en kunt u in kortere tijd uw Bachelorgraad behalen.

Marketing op HBO-niveau

Wilt u zich voornamelijk ontwikkelen op het gebied van (online) marketing? Bijvoorbeeld omdat u een functie als marketing- of communicatiemedewerker ambieert? Of omdat u uzelf in uw huidige functie meer wilt verdiepen in dit onderwerp? Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u kiezen uit diverse opleidingen gericht op marketing en communicatie. Zo is er bijvoorbeeld het actuele en praktijkgerichte programma HBO Marketing en Communicatie. Hierin onderzoekt u de weg die klanten afleggen van het moment van oriënteren tot het daadwerkelijk kopen van een product. Ook gaat u aan de slag met de totstandkoming van de juiste positionering van uw merk. Wilt u zich meer focussen op online marketing? Dan is het programma HBO Online Marketing en Social Media interessant voor u. Tijdens dit 6 maanden durende programma leert u hoe u een sterke online marketingstrategie ontwikkelt in combinatie met de inzet van social media.

HBO Small Business en Ondernemerschap

Bent u (aankomend) ondernemer, bedrijfsleider of filiaalmanager? In deze functie is het belangrijk dat u de ontwikkelingen in de markt signaleert, zodat u hierop kunt inspelen en uw concurrentie voorblijft. Wilt u uw kennis en vaardigheden op dit gebied verder ontwikkelen? Kies dan voor het 1-jarige programma HBO Small Business en Ondernemerschap. In dit programma worden alle voor ondernemers belangrijke thema’s behandeld en verbreedt u uw kennis en vaardigheden op het gebied van ondernemerschap, marketing, personeelsmanagement, sales en bedrijfseconomie. Dit programma kunt u ook volgen in een 2-jarige variant. Inhoudelijk verschillen de programma’s niet van elkaar, maar de bijeenkomsten van het 2-jarige programma zijn verspreid over een langere periode.

Studeren in deeltijd

De opleidingen van NCOI zijn flexibel, praktijkgericht en speciaal ontwikkeld voor werkenden. Met een opleiding marketing of commerciële economie bij NCOI bepaalt u zelf waar en wanneer u studeert. Wij bieden u meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland, topdocenten uit de praktijk en een waardevol diploma. Uw werkpraktijk is het uitgangspunt van onze opleidingen. Dat houdt in dat uw opleiding goed te combineren is met uw werk en privéleven. Bij ons volgt u uw opleiding altijd in deeltijd en bepaalt u zelf of u doordeweeks overdag, ’s avonds, op zaterdag, of via e-learning studeert.

Meer weten?

Heeft u een vraag over een opleiding? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste opleiding? Onze opleidingsadviseurs zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u de geschikte opleiding te vinden. U kunt ze bereiken op 035 – 6 400 411 of vul ons contactformulier in, dan nemen zij contact op met u.