Menu
NCOI Opleidingen -  Secretarieel

Officemanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een officemanager is de spil van de organisatie. Een rol die vraagt om gedegen kennis, goed inzicht en verschillende vaardigheden....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een officemanager is de spil van de organisatie. Een rol die vraagt om gedegen kennis, goed inzicht en verschillende vaardigheden....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een officemanager is de spil van de organisatie. Een rol die vraagt om gedegen kennis, goed inzicht en verschillende vaardigheden....

Lees meer

Meest bekeken Officemanagement

Meest bekeken Officemanagement

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO Associate Degree (1) Met een Associate degree (Ad) wordt u opgeleid voor een wettelijk erkend HBO-getuigschrift. Een Ad-programma biedt u de mogelijkheid om in 2 jaar een volledig HBO-programma af te sluiten met de graad Associate degree (Ad). Vanuit de Ad kunt u verder studeren naar HBO Bachelor. Hogeschool NCOI is erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs en bevoegd om graden te verleden voor HBO Associate degree en HBO Bachelor.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate Degree NVAO-geaccrediteerd

MHBO (1) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een officemanager is de spil van de organisatie. Een rol die vraagt om gedegen kennis, goed inzicht en verschillende vaardigheden. NCOI heeft een aantal zeer interessante programma's voor de professionele officemanager. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan gauw ons uitgebreide aanbod aan MBO-, MHBO- en HBO-opleidingen in de richting Office Management. Na afloop kunt u aan de slag als:

  • Officemanager: u geeft leiding aan een secretariaat.
  • Directiesecretaresse: u biedt volledige ondersteuning aan uw directie.
  • Managementassistent: u pakt managementtaken deels op.

 

Van MBO- naar HBO-niveau

Met het praktijkgerichte programma MHBO Officemanagement legt u een stevige basiskennis voor uw carrière binnen het vakgebied. Hiervoor gaat u aan de slag met 4 pijlers: Next supportmanager, Communicatie en effectiviteit, Organisatie en management en HR-management. Daarbij ontwikkelt u ook communicatieve vaardigheden. Met uw kennis en vaardigheden weet u teams effectief aan te sturen en zo het beste resultaat te behalen.

Hoger onderwijs in deeltijd

Ook voor hoger onderwijs kunt u uitstekend bij NCOI terecht. Zo wordt u met het programma HBO Officemanagement - 1 jaar volledig klaargestoomd voor uw rol als moderne officemanager. Tijdens dit programma verwerft u brede fundamentele kennis over de organisatie, lopende projecten en HR-management. Daarbij gaat u aan de slag met uw persoonlijke leiderschapsvaardigheden. U leert delegeren, motiveren en inspireren. Hierbij legt u steeds het verband met hedendaags managementsupport, waaronder digitale communicatiemiddelen en de veranderende rol van de manager. Na afloop kunt u effectief leidinggeven aan een secretariaat.
 
Wilt u uw directie optimaal ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden? Kies dan voor het programma HBO Directiesecretaresse. U brengt de nieuwste communicatiemiddelen in kaart en leert welke waarde deze middelen aan uw organisatie kunnen toevoegen. Daarbij ontwikkelt u belangrijke managementvaardigheden, waaronder besluitvorming, plannen en organiseren en leiderschapsstijlen. U gaat aan de slag met diverse praktijkopdrachten waarin u direct de koppeling maakt met uw dagelijkse werkzaamheden. Zo plukt u direct de vruchten van uw studie.

Officieel geaccrediteerde HBO Associate degree

Wilt u wél een geaccrediteerde HBO-opleiding volgen maar geen 4 jaar studeren? Dan biedt een HBO Associate degree u de uitkomst.

Met de HBO Associate degree Officemanagement kunt u al binnen 2 jaar een officieel erkend diploma behalen. Hiervoor verdiept u zich in de inrichting van uw organisatie. Daarbij leert u projecten managen, een creatieve marketingcommunicatiestrategie ontwerpen en evenementen organiseren. U wordt opgeleid tot allround officemanager en verbreedt uw inzetbaarheid binnen uw organisatie. Deze opleiding wordt verzorgd door onze businesspartner Schoevers.

Studeren bij NCOI Opleidingen

Als opleider van werkend Nederland staat NCOI midden in het werkveld. Niet alleen de studenten, maar ook de docenten zijn afkomstig uit de praktijk. Zij vertalen de theorie naar de voor u herkenbare praktijk. Dat zorgt voor dynamische en interactieve lesbijeenkomsten. Aan de hand van praktijkopdrachten past u wat u leert direct toe binnen uw werk. Met deze praktijkaanpak garanderen wij keer op keer de hoogste slagingspercentages.