Menu
NCOI Opleidingen -  Secretarieel & Managementsupport

Officemanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een officemanager is de spil van de organisatie. Een rol die vraagt om gedegen kennis, goed inzicht en verschillende vaardigheden....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een officemanager is de spil van de organisatie. Een rol die vraagt om gedegen kennis, goed inzicht en verschillende vaardigheden....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een officemanager is de spil van de organisatie. Een rol die vraagt om gedegen kennis, goed inzicht en verschillende vaardigheden....

Lees meer

Officemanagement: 7 opleidingen

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 19.309,00 18 locaties Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Amsterdam, Virtual Classroom, Zwolle, Almere, Arnhem, Drachten, Breda + 8 locaties 1e startmoment: 01-09-2022

HBO Associate degree (1) Een HBO Associate degree is een wettelijk geaccrediteerde opleiding. Met een HBO Associate degree kun je in 2 jaar een volledig HBO-programma afsluiten met de graad Associate degree (Ad). Na afronding van de opleiding kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en verder studeren in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate degree NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 13.199,00 10 locaties Virtual Classroom, Den Haag, Maastricht, Zwolle, Arnhem, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Amsterdam 1e startmoment: 01-09-2022

HBO-programma (3) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 6.250,00 18 locaties Rotterdam, Maastricht, Almere, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Tilburg, Zwolle, Amsterdam, Enschede + 8 locaties 1e startmoment: 01-09-2022
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 4.415,00 18 locaties Almere, Enschede, Leeuwarden, Arnhem, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Zwolle + 8 locaties 1e startmoment: 01-09-2022
NVAO-geaccrediteerd
HBO-programma Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar

MHBO (1) Een MHBO-opleiding is gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van de opleiding zit tussen MBO- en beginnend HBO-niveau in. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO.

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden MHBO Vanaf prijs:  € 3.845,00 11 locaties Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Virtual Classroom, Utrecht, Almere, Maastricht, Den Haag, Zwolle, Groningen, Arnhem 1e startmoment: 01-09-2022

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

NVAO-geaccrediteerd
Vakopleiding Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar
Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een officemanager is de spil van de organisatie. Een rol die vraagt om gedegen kennis, goed inzicht en verschillende vaardigheden. NCOI heeft een aantal zeer interessante programma's voor de professionele officemanager. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan gauw ons uitgebreide aanbod aan MBO-, MHBO- en HBO-programma's in de richting Office Management. Na afloop kun je aan de slag als:

  • Officemanager: je geeft leiding aan een secretariaat.
  • Directiesecretaresse: je biedt volledige ondersteuning aan je directie.
  • Managementassistent: je pakt managementtaken deels op.

 

Van MBO- naar HBO-niveau

Met het praktijkgerichte programma MHBO Officemanagement leg je een stevige basiskennis voor je carrière binnen het vakgebied. Hiervoor ga je aan de slag met 4 pijlers: Next supportmanager, Communicatie en effectiviteit, Organisatie en management en HR-management. Daarbij ontwikkel je ook communicatieve vaardigheden. Met je kennis en vaardigheden weet je teams effectief aan te sturen en zo het beste resultaat te behalen.

Hoger onderwijs in deeltijd

Ook voor hoger onderwijs kun je uitstekend bij NCOI terecht. Zo word je met het programma HBO Officemanagement - 1 jaar volledig klaargestoomd voor je rol als moderne officemanager. Tijdens dit programma verwerf je brede fundamentele kennis over de organisatie, lopende projecten en HR-management. Daarbij ga je aan de slag met je persoonlijke leiderschapsvaardigheden. Je leert delegeren, motiveren en inspireren. Hierbij leg je steeds het verband met hedendaags managementsupport, waaronder digitale communicatiemiddelen en de veranderende rol van de manager. Na afloop kun je effectief leidinggeven aan een secretariaat.
 
Wil je je directie optimaal ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden? Kies dan voor het programma HBO Directiesecretaresse. Je brengt de nieuwste communicatiemiddelen in kaart en leert welke waarde deze middelen aan je organisatie kunnen toevoegen. Daarbij ontwikkel je belangrijke managementvaardigheden, waaronder besluitvorming, plannen en organiseren en leiderschapsstijlen. Je gaat aan de slag met diverse praktijkopdrachten waarin je direct de koppeling maakt met je dagelijkse werkzaamheden. Zo pluk je direct de vruchten van je studie.

Officieel geaccrediteerde HBO Associate degree

Wil je wél een geaccrediteerde HBO-programma volgen maar geen 4 jaar studeren? Dan biedt een HBO Associate degree je de uitkomst.

Met de HBO Associate degree Officemanagement kun je al binnen 2 jaar een officieel erkend diploma behalen. Hiervoor verdiep je je in de inrichting van je organisatie. Daarbij leer je projecten managen, een creatieve marketingcommunicatiestrategie ontwerpen en evenementen organiseren. Je wordt opgeleid tot allround officemanager en verbreedt je inzetbaarheid binnen je organisatie. Deze opleiding wordt verzorgd door onze businesspartner Schoevers.

Studeren bij NCOI Opleidingen

Als opleider van werkend Nederland staat NCOI midden in het werkveld. Niet alleen de studenten, maar ook de docenten zijn afkomstig uit de praktijk. Zij vertalen de theorie naar de voor jou herkenbare praktijk. Dat zorgt voor dynamische en interactieve lesbijeenkomsten. Aan de hand van praktijkopdrachten pas je wat je leert direct toe binnen je werk. Met deze praktijkaanpak garanderen wij keer op keer de hoogste slagingspercentages.