Menu
NCOI Opleidingen - Onderwijs

Opleidings- en Onderwijskunde

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Opleidingen zijn een belangrijk hulpmiddel om doelstellingen binnen je organisatie te realiseren. Ben je hoger opgeleid en...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Opleidingen zijn een belangrijk hulpmiddel om doelstellingen binnen je organisatie te realiseren. Ben je hoger opgeleid en...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Opleidingen zijn een belangrijk hulpmiddel om doelstellingen binnen je organisatie te realiseren. Ben je hoger opgeleid en...

Lees meer

Meest bekeken Opleidings- en Onderwijskunde

Masteropleiding (8) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heb je het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. Je rondt je Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (7) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die je interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. Je rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (7) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Post Bachelor (8) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om je (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden Praktijkopleiding

Training (9) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Opleidingen zijn een belangrijk hulpmiddel om doelstellingen binnen je organisatie te realiseren. Ben je hoger opgeleid en wil je je verdiepen in strategisch opleiden binnen je vakgebied? NCOI Opleidingen maakt een opleiding opleidingskunde of onderwijskunde deeltijd haalbaar voor jou.

Master Onderwijskunde (Med)

Een opleiding ontwikkelen die aan alle randvoorwaarden voldoet en deelnemers de beste leerervaring biedt, is een vak apart. Heb je te maken met de ontwikkeling of uitvoering van bedrijfsopleidingen? Of werk je in het reguliere onderwijs en wil je je meer verdiepen in opleidingskunde, onderwijskunde en didactiek? Dan is de erkende Master Onderwijskunde (MEd) iets voor jou. Na het succesvol afronden van de Master Onderwijskunde mag je de graad MEd (Master of Education) voeren. Als je deze Master wilt volgen, heb je een relevante HBO Bachelor- of academische opleiding nodig, aangevuld met 2 jaar relevante werkervaring. Heb je dit niet? Wij adviseren je graag over de instroommogelijkheden.  

Professional Master en Masterclasses

Heb je nu behoefte aan kennis over een bepaald onderwerp en je wilt geen volledige opleiding onderwijskunde of opleidingskunde volgen? Kies dan voor een kortere Professional Master of een Masterclass. Een Masterclass behandelt één thema, in een aantal bijeenkomsten. Een afgeronde Masterclass geeft je vrijstelling in een volledige Masteropleiding van NCOI Opleidingen. Een Professional Master bestaat uit 2 tot 4 Masterclasses rondom één thema. Kies bijvoorbeeld de
Masterclass Didactische Vaardigheden om je didactische vaardigheden te ontwikkelen op Masterniveau. En in de Masterclass Opleidingskunde leer je een opleidingsvraag te analyseren, een passende opleiding te bedenken en het effect te meten. Of misschien wil je je verdiepen in het opleiden, trainen en ontwikkelen van je personeel in de Professional Master HRD en Opleidingskunde?  

HBO Opleidingskunde

Draait jouw functie om bedrijfsopleidingen of wil je je daar verder in ontwikkelen? Of wil je meer inzicht krijgen in hoe je je medewerkers succesvol opleidt? In het 1-jarige programma HBO Opleidingskunde leer je effectieve opleidingsprogramma’s ontwerpen en krijg je inzicht in moderne leerstrategieën. Daarnaast verdiep je je in het leergedrag van volwassenen en ontwikkel je didactische vaardigheden, zoals omgaan met weerstand, actief luisteren en inspelen op groepsprocessen. Het diploma HBO Opleidingskunde levert je vrijstellingen op in de geaccrediteerde HBO Bachelor Human Resource Management of de HBO Bachelor Organisatiepsychologie van Hogeschool NCOI.