Opleidings- en Onderwijskunde

Opleidingen zijn een belangrijk hulpmiddel om doelstellingen binnen uw organisatie te realiseren. Bent u hoger opgeleid en wilt u zich verdiepen in strategisch opleiden binnen uw vakgebied?...

Lees meer

Opleidingen zijn een belangrijk hulpmiddel om doelstellingen binnen uw organisatie te realiseren. Bent u hoger opgeleid en wilt u zich verdiepen in strategisch opleiden binnen uw vakgebied?...

Lees meer

Opleidingen zijn een belangrijk hulpmiddel om doelstellingen binnen uw organisatie te realiseren. Bent u hoger opgeleid en wilt u zich verdiepen in strategisch opleiden binnen uw vakgebied?...

Lees meer

Opleidings- en Onderwijskunde: 36 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (2) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

Alle Masteropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

Professional Master (6) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (7) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Post Bachelor (6) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (3) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Meest bekeken Opleidings- en Onderwijskunde

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Allerlaatste kans om voordelig een opleiding te volgen met subsidie

Wilt u zich verder ontwikkelen in de zorg, techniek of IT of overstappen vanuit een andere sector? Nu kunt u nog gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen. Er starten dit jaar nog een aantal opleidingen die onder de regeling vallen. Schrijf u daarom in voor een van de geselecteerde opleidingen om nog gebruik te maken van de subsidie en bespaar tot maar liefst € 10.000,-.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Opleidingen zijn een belangrijk hulpmiddel om doelstellingen binnen uw organisatie te realiseren. Bent u hoger opgeleid en wilt u zich verdiepen in strategisch opleiden binnen uw vakgebied? NCOI Opleidingen maakt een opleiding opleidingskunde of onderwijskunde deeltijd haalbaar voor u.

Master Onderwijskunde (Med)

Een opleiding ontwikkelen die aan alle randvoorwaarden voldoet en deelnemers de beste leerervaring biedt, is een vak apart. Heeft u te maken met de ontwikkeling of uitvoering van bedrijfsopleidingen? Of werkt u in het reguliere onderwijs en wilt u zich meer verdiepen in opleidingskunde, onderwijskunde en didactiek? Dan is de erkende Master Onderwijskunde (MEd) iets voor u. Na het succesvol afronden van de Master Onderwijskunde mag u de graad MEd (Master of Education) voeren. Als u deze Master wilt volgen, heeft u een relevante HBO Bachelor- of academische opleiding nodig, aangevuld met 2 jaar relevante werkervaring. Heeft u dit niet? Wij adviseren u graag over de instroommogelijkheden.  

Professional Master en Masterclasses

Heeft u nu behoefte aan kennis over een bepaald onderwerp en u wilt geen volledige opleiding onderwijskunde of opleidingskunde volgen? Kies dan voor een kortere Professional Master of een Masterclass. Een Masterclass behandelt één thema, in een aantal bijeenkomsten. Een afgeronde Masterclass geeft u vrijstelling in een volledige Masteropleiding van NCOI Opleidingen. Een Professional Master bestaat uit 2 tot 4 Masterclasses rondom één thema. Kies bijvoorbeeld de
Masterclass Didactiek om uw didactische vaardigheden te ontwikkelen op Masterniveau. En in de Masterclass Opleidingskunde leert u een opleidingsvraag te analyseren, een passende opleiding te bedenken en het effect te meten. Of misschien wilt u zich verdiepen in het opleiden, trainen en ontwikkelen van uw personeel in de Professional Master HRD en Opleidingskunde?  

HBO Opleidingskunde

Draait uw functie om bedrijfsopleidingen of wilt u zich daar verder in ontwikkelen? Of wilt u meer inzicht krijgen in hoe u uw medewerkers succesvol opleidt? In het 1-jarige programma HBO Opleidingskunde leert u effectieve opleidingsprogramma’s ontwerpen en krijgt u inzicht in moderne leerstrategieën. Daarnaast verdiept u zich in het leergedrag van volwassenen en ontwikkelt u didactische vaardigheden, zoals omgaan met weerstand, actief luisteren en inspelen op groepsprocessen. Het diploma HBO Opleidingskunde levert u vrijstellingen op in de geaccrediteerde HBO Bachelor Human Resource Management of de HBO Bachelor Organisatiepsychologie van Hogeschool NCOI.