Menu
NCOI Opleidingen - Marketing, Inkoop & Projectmanagement

Sales en Accountmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Optimale verkoopresultaten en sterke relaties met klanten. Dat is de kern van sales en accountmanagement. Wilt u doelgericht...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Optimale verkoopresultaten en sterke relaties met klanten. Dat is de kern van sales en accountmanagement. Wilt u doelgericht...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Optimale verkoopresultaten en sterke relaties met klanten. Dat is de kern van sales en accountmanagement. Wilt u doelgericht...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

NVAO-geaccrediteerd
9 maanden Professional Master NVAO-geaccrediteerd

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (3) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (11) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO - Niveau 3 (1) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO-programma (3) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (4) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Optimale verkoopresultaten en sterke relaties met klanten. Dat is de kern van sales en accountmanagement. Wilt u doelgericht nieuwe klanten benaderen? Koopsignalen leren herkennen, zodat u daarop kunt inspelen? En beter in staat zijn duurzame relaties op te bouwen met klanten? De opleidingen en trainingen van NCOI bereiden u voor om succesvol aan de slag te gaan in het vakgebied sales en accountmanagement.

Is werken in sales en accountmanagement iets voor u?

Als sales- en accountmanager bent het aanspreekpunt voor klanten, maar gaat u ook op zoek naar nieuwe afnemers. U houdt verkoopgesprekken, geeft advies en onderhandelt. Het doel is om de wensen en behoeften van klanten te matchen met de producten of diensten van uw organisatie. Zo behaalt u mooie verkoopresultaten en kunt u uw klantenbestand blijven uitbreiden. Door middel van relatiemanagement bouwt u een langdurige en sterke band op met klanten, zodat zij ook in de toekomst voor uw organisatie blijven kiezen. Klinkt dat als een mooie uitdaging? Heeft u een klantgerichte instelling, bent u sociaal en kunt u goed netwerken? Dan is het vakgebied sales en accountmanagement echt iets voor u. 

NIMA sales opleidingen

NCOI biedt u de mogelijkheid om een waardevol NIMA-diploma te behalen. Met de opleiding NIMA A Sales ontwikkelt u zich tot salesprofessional. U geeft uw verkoopvaardigheden een boost en werkt aan uw onderhandelingsvaardigheden. Na deze sales opleiding behaalt u gegarandeerd betere verkoopresultaten.

Tijdens de opleiding NIMA B Sales Accountmanager richt u zich naast de uitvoering van het verkoopproces ook op de ontwikkeling van uw vaardigheden als sales- en accountmanager. U gaat aan de slag met het opstellen van een accountplan en -strategie, het samenstellen van een accountteam en het toepassen van effectieve gesprekstechnieken. Na deze opleiding beschikt u over de kennis en vaardigheden om een verkoopplan op te stellen en uit te voeren en kunt u leidinggeven aan een verkoopteam.

Opleiding over sales en marketing

Marketing en sales gaan hand in hand. Om klanten binnen te halen, moet u uw organisatie of merk op een overtuigende wijze onder de aandacht brengen van de doelgroep. Wilt u zich meer richten op de marketingkant van het salesvak? Dan bieden wij u onder andere de volgende programma’s:

  • HBO Marketing en Sales
    U leert hoe u door de inzet van de juiste marketinginstrumenten een belangrijke bijdrage levert aan de invulling van de gekozen merkstrategie. U gaat aan de slag met onderwerpen als marktsegmentatie, positionering en branding, maar ontwikkelt ook de benodigde salesvaardigheden.
  • MBO Manager Retail niveau 4
    Met de interessante combinatie van onderwerpen als retailmanagement, marketing en praktisch leidinggeven wordt u voorbereid op de taak om samen met het personeel te zorgen voor meer bekendheid van een winkel en een stijging van de verkoopresultaten.
  • HBO Small Business en Ondernemerschap 
    Heeft u net uw eigen bedrijf opgestart? Of bent u van plan dit binnenkort te doen? Dan zult u de behoeften van uw doelgroep moeten achterhalen en uw organisatie in de markt moeten zetten. In dit programma leert u hoe dat moet. U leert uw eigen bedrijf opzetten, u onderzoekt hoe u kunt inspelen op klantbehoeften en u ontdekt hoe u de concurrentie voorblijft. 
 

De voordelen van studeren bij NCOI

NCOI Opleidingen is er speciaal voor werkenden. Door onze praktijkgerichte aanpak kunt u in uw werk direct aan de slag met de lesstof. Bovendien krijgt u les van inspirerende professionals uit de praktijk. Zij weten als geen ander wat het vak inhoudt en vormen daarom de ideale sparringpartner voor uw persoonlijke vraagstukken. Ook bieden wij meerdere startmomenten, verschillende studievarianten en leslocaties door heel Nederland. U bepaalt dus zelf waar en wanneer u studeert.