Menu
NCOI Opleidingen - Trainingen

Veiligheidstrainingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veilig werken is uiteraard voor iedereen van belang. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Wil jij bijdragen aan de veiligheid...

Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veilig werken is uiteraard voor iedereen van belang. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Wil jij bijdragen aan de veiligheid...

Lees meer
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veilig werken is uiteraard voor iedereen van belang. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Wil jij bijdragen aan de veiligheid...

Lees meer

Meest bekeken Veiligheidstrainingen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)
Toon alle varianten
Duur
Toon alle opties
Prijs
Toon meer

Training (52) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Veilig werken is uiteraard voor iedereen van belang. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Wil jij bijdragen aan de veiligheid binnen je organisatie en de kans op ongelukken en gevaren zo veel mogelijk beperken en beheersen? Volg dan een veiligheidstraining bij NCOI.

Een veiligheidstraining volgen bij NCOI

Door zo veilig mogelijk te werken en alert te zijn op mogelijke fouten, ongelukken en gevaren wordt de kans op schade of letsel – zowel voor de organisatie als voor de medewerkers – verkleind. Met een veiligheidstraining van NCOI ontwikkel je de juiste kennis en vaardigheden om zicht te krijgen op onveilige situaties en deze om te zetten naar veilige omstandigheden. Afhankelijk van je functie, de branche waarin je werkt, en je eigen wensen en behoeften kun je bij NCOI kiezen uit diverse trainingen op het gebied van veiligheid. Hieronder lees je meer over een aantal van deze trainingen.

MVK en HVK

Werk je in een functie waarin veiligheid een grote rol speelt? Bijvoorbeeld als auditor, QHSE-coördinator, KAM-coördinator of adviseur op het gebied van veiligheid? Met een praktijkopleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK) of vakopleiding Hogere Veiligheidskunde (HVK) specialiseer je je op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidsomstandigheden en ben je in staat gedegen en deskundig veiligheidsadvies te geven.

Trainingen BHV en EHBO

Elke organisatie is verplicht om één of meerdere medewerkers een BHV cursus te laten volgen. Deze medewerkers zijn in staat om onder meer beginnende branden te blussen, eerste hulp te verlenen en een evacuatie in goede banen te leiden. Wil jij als medewerker een BHV cursus volgen of ben je werkgever en wil je dit aan je medewerkers aanbieden? De Cursus BHV  van NCOI leert je op de juiste wijze te handelen bij calamiteiten op de werkplek en is geschikt voor iedereen die BHV’er wil worden of dat al is en een herhalingscursus wil doen. Daarnaast kun je bij NCOI ook de Cursus EHBO volgen. Deze cursus bestaat uit een e-learning van het Rode Kruis en een praktijkbijeenkomst waarin je alle handelingen uitvoert.

Trainingen VCA

Werk je in de bouw en industrie? In vrijwel alle organisaties is het verplicht voor werknemers om in het bezit te zijn van een geldig VCA-diploma. Met dat diploma toon je aan dat je in staat bent om veilig te werken. Wil jij je VCA-diploma halen of hernieuwen? Bij NCOI vind je diverse VCA-trainingen die je daarbij kunnen helpen. Zo is er bijvoorbeeld de training VCA Basisveiligheid (VCAB) – verkort.  Een volledig overzicht van al onze VCA-trainingen vind je bovenaan deze pagina.

Waarom een veiligheidstraining volgen bij NCOI?

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Inspirerende topdocenten uit de praktijk
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en de praktijk
  • Interactieve bijeenkomsten in kleine groepen
  • Alles wat je leert kun je direct toepassen in de praktijk