Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • MBO Werktuigbouwkunde

MBO Werktuigbouwkunde

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je een opleiding MBO werktuigbouwkunde volgen? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Wij bieden korte MBO-programma’s...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je een opleiding MBO werktuigbouwkunde volgen? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Wij bieden korte MBO-programma’s...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je een opleiding MBO werktuigbouwkunde volgen? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Wij bieden korte MBO-programma’s...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO - Niveau 4 (2) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO - Niveau 3 (2) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je een opleiding MBO werktuigbouwkunde volgen? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Wij bieden korte MBO-programma’s aan, maar ook erkende opleidingen op zowel niveau 3 als 4. Jouw praktijk vormt het uitgangspunt in al onze opleidingen. Je krijgt les van topdocenten met veel ervaring op het gebied van werktuigbouwkunde. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

MBO Werktuigbouwkunde bij NCOI biedt perspectief

Met een opleiding werktuigbouwkunde MBO van NCOI heb je een mooi toekomstperspectief. Wil je kennis en vaardigheden opdoen van de belangrijkste aspecten van werktuigbouwkunde? Dan is de MBO Vakopleiding Specialist Werktuigbouwkunde een interessante keuze. In deze opleiding van 6 maanden komen onder meer technische productontwikkeling, het ontwerpproces, materialenkennis en diverse onderdelen van machinebouw en mechatronica aan de orde.
 
Als je op zoek bent naar een erkende MBO-opleiding werktuigbouwkunde op niveau 3, is de 1-jarige erkende opleiding MBO Eerste Monteur Service en Onderhoud Werktuigbouw niveau 3 een goede optie. Je leert alles over mechatronica en machinebouw, technisch onderhoud en service en technisch meten en controleren. Ben je meer geïnteresseerd in een opleiding MBO Werktuigbouwkunde niveau 4? Kies dan voor de opleiding MBO Technicus Service en Onderhoud Werktuigbouw niveau 4. In deze opleiding is naast mechatronica, machinebouw, technisch onderhoud en service aandacht voor onderhouden, reviseren, modificeren, managen en coördineren en kwaliteit, en arbo en milieu (KAM). Na afronding van deze opleiding kun je zelfstandig of in een team gaan werken bij industriële en toeleverende bedrijven van (half)producten en (half)fabricaten. Maar je kunt ook aan de slag bij een bedrijf dat service en onderhoud verzorgt.

Jouw praktijk staat centraal

Welke MBO-opleiding werktuigbouwkunde je ook kiest: jouw praktijk staat bij ons centraal. Dat houdt in dat je alles wat je vandaag leert, morgen al kunt toepassen in je eigen werkomgeving. Dat is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je werkgever. Die heeft immers ook direct profijt van de opleiding en is er zeker van dat hij een medewerker met de benodigde kennis en vaardigheden in huis heeft.

MBO Werktuigbouwkunde bij NCOI combineren met een drukke baan

Een opleiding MBO Werktuigbouwkunde volgen naast een drukke baan en een druk privéleven onmogelijk? Niet bij NCOI. Onze opleidingen zijn speciaal ontworpen voor werkenden. Dat merk je niet alleen aan onze praktijkgerichte insteek, maar ook aan onze verschillende lesvarianten (overdag, ’s avonds en op zaterdag). Je kunt dus zelf bepalen wanneer je de bijeenkomsten wilt volgen. Bovendien is er dankzij onze verschillende, goed bereikbare leslocaties door het hele land altijd een locatie bij jou in de buurt.