Menu
NCOI Opleidingen - Zorg & Medisch
  • Home
  • Zorg, Welzijn en Hulpverlening

Zorg, Welzijn en Hulpverlening

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er zijn al tijden enorme tekorten aan goedgeschoold zorgpersoneel. Dat biedt mogelijkheden voor jou. Met onze opleidingen in...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er zijn al tijden enorme tekorten aan goedgeschoold zorgpersoneel. Dat biedt mogelijkheden voor jou. Met onze opleidingen in...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er zijn al tijden enorme tekorten aan goedgeschoold zorgpersoneel. Dat biedt mogelijkheden voor jou. Met onze opleidingen in...

Lees meer

Meest bekeken Zorg, Welzijn en Hulpverlening

Meest bekeken Zorg, Welzijn en Hulpverlening

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er zijn al tijden enorme tekorten aan goedgeschoold zorgpersoneel. Dat biedt mogelijkheden voor jou. Met onze opleidingen in de zorg vergroot je je kansen op een baan. Ook als je al in de zorg werkt, kun je je expertise en marktwaarde vergroten met een opleiding in de verpleegkunde, sociaal pedagogische hulpverlening, maatschappelijk werk en dienstverlening, jeugdzorg of pedagogiek. Onze opleidingen bestaan uit meerdere modules die je in je eigen tempo kunt volgen. Zo ervaar je stapsgewijs hoe het is om naast je werk te studeren. Praktijkgericht en onder begeleiding van topdocenten uit de zorgsector.  

Opleidingen in de zorg

Wil je jezelf omscholen of bijscholen voor een functie in de zorg? Kies bijvoorbeeld de HBO Bachelor Opleiding tot Verpleegkundige (HBO-V). Er is in de markt namelijk veel vraag naar zorgprofessionals met een diploma HBO-V. De opleiding is volledig toegespitst op de competenties die verpleegkundigen nu en in de toekomst nodig hebben. Je bepaalt zelf of je je opleiding doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgt. Heb je al niveau 4? Dan kom je in aanmerking voor de verkorte opleiding Verpleegkunde HBO-V verkort. Neem contact met ons op voor meer uitleg.  

Opleidingen verpleegkunde

Ook als verpleegkundige op niveau 4 ben je zeer gewild in de zorgbranche. Onze erkende opleidingen MBO Verpleegkundige niveau 4 zijn dus een slimme keus. Je kunt kiezen uit vier specialisatierichtingen: geestelijke gezondheidszorggehandicaptenzorgverpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg of ziekenhuis.
 
Wil je een andere verpleegkundeopleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding binnen dit vakgebied op een ander niveau? Je vindt een compleet overzicht op onze pagina over al onze opleidingen en trainingen op het gebied van verpleegkunde.

SPH, MWD en specialisaties

Wil je mensen begeleiden die door omstandigheden niet zelfstandig kunnen meedraaien in de maatschappij? Dan is sociaal pedagogische hulpverlening het vakgebied voor jou. Of wil je mensen met financiële problemen of een verslaving helpen? Verdiep je dan in maatschappelijk werk en dienstverlening. Ga je voor de HBO Bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), dan kun je kiezen uit twee afstudeerrichtingen: GGZ-agoog en jeugdzorgwerker. De HBO Bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) is ook beschikbaar in de afstudeerrichting GGZ-agoog of jeugdzorgwerker. Er is in de sector veel vraag naar deze specialisaties.

BIG-register

Wist je dat alle zorgverleners zich moeten registreren in het BIG-register of het SKJ-register voor de jeugdzorg? Alleen dan mag je je beroep uitoefenen. Met je registratie bewijs je je bevoegdheid als verpleegkundige of verzorgende. Voor je registratie of herregistratie moet je voldoen aan de ervarings- en scholingseisen. Wij helpen je graag aan het juiste diploma.

Subsidie voor opleidingen in de zorg

Werken en leren vergt een financiële investering van je. Gelukkig ondersteunt de overheid je daarbij. Voor de HBO Bachelors Verpleegkunde (HBO-V), MWD en SPH geldt aantrekkelijk financieel voordeel. Zo kun je bij Hogeschool NCOI middels scholingsvouchers een korting krijgen van € 1.250,- per half studiejaar. Voor een vierjarige Bacheloropleiding kan dit oplopen tot € 10.000,- korting. Bovendien kun je voor Bacheloropleidingen en Masters in de zorg voordelig geld lenen bij de overheid (levenlanglerenkrediet). Lees meer over de financiële voordelen.