Menu
NCOI Opleidingen - Beroeps- en vakopleidingen
  • Home
  • Beroepsopleidingen Financieel

Beroepsopleidingen Financieel

Werk je als financieel professional en wil je je kennis en kunde verder ontwikkelen? Of heb je de ambitie om aan de slag te gaan op dit gebied en wil je een stevige basis creëren voor je...

Lees meer

Werk je als financieel professional en wil je je kennis en kunde verder ontwikkelen? Of heb je de ambitie om aan de slag te gaan op dit gebied en wil je een stevige basis creëren voor je...

Lees meer

Werk je als financieel professional en wil je je kennis en kunde verder ontwikkelen? Of heb je de ambitie om aan de slag te gaan op dit gebied en wil je een stevige basis creëren voor je...

Lees meer

HBO-programma (2) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (6) In een praktijkopleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een deel van je (gewenste) beroep of vak met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (32) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

NVAO-geaccrediteerd
2 maanden Vakopleiding
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Vakopleiding
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden Vakopleiding

Training (1) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Executive Master (2) Met een Executive Master verdiep en/of verbreed je je kennis op Masterniveau. Met dit programma ontwikkel je vaardigheden op het hoogste niveau. Een Executive Master wordt niet formeel afgerond met een officieel erkend diploma, maar met een certificaat of een instituutsdiploma.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Werk je als financieel professional en wil je je kennis en kunde verder ontwikkelen? Of heb je de ambitie om aan de slag te gaan op dit gebied en wil je een stevige basis creëren voor je carrière? Dan is een beroepsopleiding van NCOI Opleidingen een uitstekende keuze. Hiermee ontwikkel je je op een praktijkgerichte manier. Bovendien leer je met een beroepsopleiding op financieel vlak vooral dat wat er in de praktijk toe doet. 

Beroepsopleiding op financieel vlak volgen

Met een beroepsopleiding van NCOI geef je je carrière een behoorlijke boost. De opleidingen zijn namelijk sterk gericht op de praktijk. Daardoor richt je je meteen tot de kern van wat belangrijk is en leer je exact dat wat je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Bij een beroepsopleiding volg je geen algemene vakken en loop je ook geen stage. Je studeert dus zo effectief en efficiënt mogelijk.

Wat kun je met een beroepsopleiding financieel?

Bij NCOI vind je financiële opleidingen op verschillende niveaus. Of je nu al financieel professional bent of de wens hebt om dit te worden. Wil je bijvoorbeeld aan de slag als financieel assistent of pensioenadviseur? Of wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van boekhouden versterken of je Wft-diploma behalen? Er is altijd wel een geschikte opleiding te vinden waarmee je je wensen en ambities kunt waarmaken. Voor welke opleiding je ook gaat, je ontvangt altijd een door werkgevers zeer gewaardeerd diploma. 

Meest gekozen beroepsopleidingen financieel

Ben je op zoek naar een beroepsopleiding waarmee je je financiële kennis en kunde (verder) ontwikkelt? Bij NCOI kun je kiezen uit diverse opleidingen, op verschillende niveaus. Hieronder hebben we de meest gekozen beroepsopleidingen voor je geselecteerd. Wil je het volledige aanbod zien? Scroll dan naar boven. 

 

Kies zelf hoe, waar en wanneer je studeert

Bij NCOI begrijpen wij als geen ander dat een opleiding bij je leven moet passen. Daarom hebben wij al onze opleidingen zo ontwikkeld dat ze uitstekend te combineren zijn met een baan en een privéleven. Je kiest zelf of je klassikale bijeenkomsten volgt, of liever kiest voor virtuele lessen vanuit huis of studeren in een e-learning. Je kunt altijd kiezen uit meerdere startmomenten per jaar en leslocaties door heel Nederland. Op die manier pas je de opleiding zo aan dat het aansluit op je leven en het studeren behapbaar blijft.