Menu

Overheid en Non-profit Projectmanagement en Agile

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Projectmanagement bij de overheid of een non-profitorganisatie vraagt om gedegen kennis van bestuurskundige en politieke processen....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Projectmanagement bij de overheid of een non-profitorganisatie vraagt om gedegen kennis van bestuurskundige en politieke processen....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Projectmanagement bij de overheid of een non-profitorganisatie vraagt om gedegen kennis van bestuurskundige en politieke processen....

Lees meer

Meest bekeken Overheid en Non-profit Projectmanagement en Agile

Meest bekeken Overheid en Non-profit Projectmanagement en Agile

Filter

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Open dag 31 augustus

Komt u op 31 augustus ook naar onze open dag in Utrecht? Hier ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs.

Meld u aan om uzelf te verzekeren van een plek:

Start nú met uw opleiding

Wilt u verder leren om nog beter te worden in uw werk of een volgende stap zetten in uw loopbaan? Dan is dit hét moment om uw ambities waar te maken, want in september starten weer veel van onze opleidingen en trainingen. Schrijf u nu in en start direct na de zomer met uw opleiding.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Projectmanagement bij de overheid of een non-profitorganisatie vraagt om gedegen kennis van bestuurskundige en politieke processen. Daarmee kunt u weloverwogen beslissingen maken en inspelen op veranderingen binnen uw organisatie of de sector. Ambieert u een functie als projectmanager bij de overheid of een non-profitorganisatie of bent u dit al en wilt u zich verder ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van agile? Hieronder bespreken wij diverse opleidingen en trainingen gericht op projectmanagent en agile werken binnen de overheid en non-profitsector.

Projectmanager worden in de overheid en non-profitsector

Projectmatig werken is niet meer weg te denken bij de overheid en non-profitorganisaties. Hierdoor ontstaat er een steeds grotere behoefte aan praktisch opgeleide projectmanagers, die in staat zijn integraal bedrijfskundig te werken en te denken. Met de HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Projectmanagement wordt u opgeleid tot een bedrijfskundige met diepgaande kennis op het gebied van projectmanagement. Zo kunt u zelfverzekerd uw projecten aansturen en worden organisatiedoelen effectief en efficiënt behaald. Wilt u geen volledige HBO Bachelor, maar een korter programma volgen? Met de 4 maanden durende Post Bachelor Projectmanagement verdiept u zich in alle essentiële elementen van projectmanagement voor overheid en non-profit. Na afloop kunt u op uitstekende wijze leidinggeven aan projecten en uw projectteam doeltreffend aansturen.

Projectmanagement voor overheid en non-profit op Masterniveau

Wilt u uw kennis verder ontwikkelen om zo een strategisch en flexibel projectmanager te worden? In de Master Projectmanagement verdiept u zich in zowel de traditionele projectmanagementvormen als in hybride projectmanagement, skilled agile en agile leiderschap. U gaat aan de slag met de verschillende projectmanagementmethodieken: van waterval tot agile en verdiept u in strategisch management. Daarnaast leert u meer over de relatie tussen projectmanagement en programma- en portfoliomanagement. Zo weet u zeker dat u goed bent voorbereid op de toekomst van projectmanagement in de overheid en non-profitorganisaties. U kunt ook kiezen voor de Masterclass Projectmanagement. Deze Masterclass maakt deel uit van de volledige Master. Na afloop zou u alsnog kunnen doorstromen naar de volledige opleiding.

Leer de basis van PRINCE2 Agile®

Steeds meer projectteams binnen de overheid en non-profitorganisaties werken met de agile-methodiek. Dit zorgt vaak voor een nog efficienter en doeltreffender resultaat. In de training PRINCE2 Agile® Foundation verdiept u zich in de mogelijkheden van deze methode. Onder begeleiding van een ervaren docent leert u de basis van PRINCE2 Agile® en ontdekt u hoe u deze methode zelf kunt toepassen binnen uw team of organisatie.

Waarom studeren bij NCOI?

  • Opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Keuze uit locaties in heel Nederland
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Goed te combineren met werk en privé
  • Persoonlijke studiebegeleider
  • Hoog aangeschreven bij werkgevers
  • Erkend door het ministerie van OCW