Menu
NCOI Opleidingen - Beroeps- en vakopleidingen
  • Home
  • Beroepsopleidingen Zorg, Welzijn en Hulpverlening

Beroepsopleidingen Zorg, Welzijn en Hulpverlening

Wil je aan de slag in de zorgsector? Of werk je hier al en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Met een beroepsopleiding zorg en welzijn of hulpverlening van NCOI Opleidingen...

Lees meer

Wil je aan de slag in de zorgsector? Of werk je hier al en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Met een beroepsopleiding zorg en welzijn of hulpverlening van NCOI Opleidingen...

Lees meer

Wil je aan de slag in de zorgsector? Of werk je hier al en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Met een beroepsopleiding zorg en welzijn of hulpverlening van NCOI Opleidingen...

Lees meer

Vakopleiding (6) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Wil je aan de slag in de zorgsector? Of werk je hier al en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Met een beroepsopleiding zorg en welzijn of hulpverlening van NCOI Opleidingen studeer je altijd op een praktijkgerichte en flexibele manier. Op die manier leer je het snelst en is de opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan en je privéleven.

Een beroepsopleiding zorg en welzijn of hulpverlening volgen

Of je nu aan de slag wilt in de kinderopvang, in de sociale hulpverlening of in de thuiszorg, met een beroepsopleiding van NCOI ontwikkel je je altijd optimaal. Onze opleidingen zijn sterk gericht op de praktijk. Dat houdt in dat je precies datgene leert wat in de werkpraktijk belangrijk is. Daarnaast staat je eigen werkpraktijk altijd centraal tijdens de opleiding. Opdrachten, oefeningen en cases kun je altijd toespitsen op je eigen werk. Heb je nog geen werkervaring in deze sector? Ook dan zijn onze opleidingen uitstekend te volgen. Bovendien kun je altijd veel leren van je medestudenten.

Populaire beroepsopleidingen zorg en welzijn of hulpverlening

Afhankelijk van je wensen en ambities, kun je bij NCOI kiezen uit diverse beroepsopleidingen gericht op zorg en welzijn of hulpverlening. Wil je bijvoorbeeld meer kennis en vaardigheden opdoen op het gebied van maatschappelijk werk? Dan is de MBO Vakopleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening een uitstekende keuze. In deze vakopleiding leer je meer over sociaal-maatschappelijke problemen en hoe je mensen met problemen in hun dagelijks leven kunt begeleiden en helpen. Na afloop kun je aan de slag bij een jongerencentrum, een vrijwilligersorganisatie of in de thuiszorg. Is je ambitie mensen begeleiden die niet zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij? Kies dan voor de MBO Vakopleiding Sociaal Pedagogisch Werk. In deze opleiding verdiep je je in de kern van sociaal pedagogisch werk. Omdat de opleiding onderdeel is van de erkende mbo-opleiding kun je na afloop doorstromen en zo in verkorte tijd je diploma MBO Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen niveau 4 halen.

Aan de slag in de kinderopvang?

Voor wie wil werken in de kinderopvang, is de MBO Vakopleiding Gespecialiseerd Medewerker Kinderopvang de beste keuze. Deze vakopleiding geeft je een goede basis om aan de slag te kunnen als pedagogisch medewerker. In 1 jaar tijd verdiep je je in de kern van het werk en ontwikkel je je kennis en vaardigheden optimaal. Na afloop kun je doorstromen naar de erkende mbo-opleiding en zo versneld je diploma MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 behalen.
 

Waarom een beroepsopleiding zorg en welzijn of hulpverlening volgen bij NCOI?

  • Praktijkgericht onderwijs, speciaal voor werkenden
  • Keuze uit klassikaal les, virtueel les en e-learning
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Flexibel onderwijs, dus goed te combineren met een baan en een privéleven
  • Mogelijkheid om door te stromen naar erkende mbo-opleiding