Overeenkomst herroepen

Wat jammer dat je erover nadenkt om te stoppen met je opleiding bij NCOI. Wij zijn blij met jou als student en vinden het belangrijk dat je met plezier studeert. Een opleiding is een investering in je toekomst en het is daarom belangrijk dat je zeker bent van je keuze. Heb je twijfels over je opleiding? We helpen je hier graag bij! Wil je toch afzien van het volgen van je opleiding, dan kun je dit onderaan deze pagina regelen.

Als de opleiding toch niet bij je blijkt te passen

Als de opleiding toch niet bij je blijkt te passen, om wat voor reden dan ook, dan kun je de opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos annuleren (herroepingsrecht). Let op: de inschrijfdatum wordt aangehouden en niet de startdatum van de opleiding.

Je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht door het formulier voor herroeping in te vullen en te verzenden. Dit formulier kan je via onderstaande knop vinden.

Na ontvangst van je verzoek tot herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om artikelen die je misschien al hebt ontvangen, zoals studiemateriaal, kosteloos terug te sturen naar NCOI, Antwoordnummer 1160, 1200 VB Hilversum. Als je al lesgeld hebt overgemaakt dan betalen we dit zo snel mogelijk terug. Let op: teruggestuurde artikelen worden alleen geaccepteerd als ze niet zijn gebruikt en je eerst een verzoek tot herroeping hebt gedaan.

Overeenkomst herroepen

We helpen je graag met je studiekeuze!

Twijfel je over je opleidingskeuze? Bijvoorbeeld omdat je geen tijd hebt om te studeren, de kosten te hoog vindt of omdat de opleiding te makkelijk of juist te moeilijk is? Wij helpen je graag verder. Op deze pagina lees je er meer over.

Je kunt met al je vragen terecht bij onze studieadviseurs. Bel 035 - 6 400 411 op maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 18.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur.

Opleidingsadvies aanvragen

Kunnen we je helpen?

Vind je het lastig tijd vrij te maken voor je studie?
Vind je de opleidingskosten te hoog?
Vind je de opleiding te makkelijk of te moeilijk?
Wil je overstappen naar een andere opleiding?
Ben je niet tevreden?

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn opleiding in termijnen betalen?
Als de factuur nog niet betaald is, kan de betalende partij dan gewijzigd worden?
Kan ik een module of de hele opleiding doorschuiven?
Kan ik vrijstelling(en) aanvragen?
Kan ik mijn inschrijving nog annuleren?
Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.