Menu
NCOI Opleidingen

Testimonial Petra Steketee

Om door te kunnen groeien naar een andere functie volgde Petra Steketee het MBO-programma Projectmatig Werken bij NCOI Opleidingen. Het leverde haar de gewilde functie op en zorgde voor minder onzekerheid. Ze vertelt zelf hoe ze de studie heeft ervaren en wat ze er nu in haar huidige functie aan heeft.

Nog dezelfde dag ingeschreven

“Ik wilde heel graag doorgroeien binnen de organisatie waar ik werkzaam ben. Mijn leidinggevende kwam al snel met het voorstel om de functie van projectcoördinator te vervullen en daar een passende opleiding voor te volgen. Ik ben direct op zoek gegaan en kwam bij NCOI terecht. Het MBO-programma Projectmatig Werken was precies wat ik zocht. Ik heb me dezelfde dag nog ingeschreven.”

Op vaste momenten studeren

“Het beviel me prima om het programma naast mijn werk te volgen. Ik heb er eigenlijk helemaal geen problemen mee gehad. Elke vrijdag was ik om 11.00 uur klaar met werken, en dook dan direct de studieboeken in. Ook op zondag, wanneer mijn man voetbal aan het kijken was, ging ik leren. Ik heb er niet eens de avonduren voor nodig gehad. Omdat het een ontzettend leuke opleiding was, bleef ik als vanzelfsprekend gemotiveerd. Tuurlijk had ik wel eens een dipje, maar dan nam ik een korte pauze en ging ik wat leuks doen. Dat is natuurlijk ook het voordeel van thuis studeren.”

De eerste projectcoördinator in de organisatie

“In mijn functie als projectcoördinator bij Zandvliet Vleeswaren houd ik mij bezig met diverse projecten: van kwaliteitsverbetering tot beheer, onderhoud en technische zaken. Ook ben ik hoofd quality control en sinds kort preventiemedewerker. Een heel brede functie dus. Het programma dat ik gevolgd heb, sluit hier perfect op aan. Ik was de eerste medewerker binnen het bedrijf met deze functie, en ik heb na afronding van het programma direct een groot project gekregen en een eigen projectteam mogen samenstellen. Heel fijn, want zo kon ik wat ik geleerd had direct toepassen.”

Geen straf om te leren

“Tijdens het programma kregen we les van een superleuke docent. Hij was heel geïnteresseerd en gaf ons de gelegenheid wat te vertellen over ons vakgebied. De docent gaf tips, maar wist ons ook te triggeren. De lesstof bracht hij heel duidelijk en met veel humor. Ook mede dankzij de leuke groep medestudenten was het geen straf om weer naar ‘school’ te gaan.

De studie heeft me veel gebracht. Ik vind het prettig dat ik binnen mijn functie echt weet waar ik het over heb. Dat brengt minder onzekerheid met zich mee. Het was voor mij heel lang geleden dat ik in de schoolbanken had gezeten, waardoor ik het extra spannend vond. Maar daar ben ik nu helemaal overheen. Je bent nooit te oud om te leren. Ik zou in de toekomst heel graag de vervolgopleiding van Projectmatig Werken willen doen, maar ook kwaliteitsmanagement spreekt me aan. Als het zover is, kijk ik als eerst bij het aanbod van NCOI.”

Naar overzichtspagina

Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.