Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Frequentieregelaars

Werking en toepassing van frequentieregelaars in de praktijk - 1 dag

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Meer weten over de werking en mogelijkheden van frequentieregelaars? Volg dan deze training. Na afronding ben je in staat storingen aan frequentieregelaars sneller te lokaliseren en te verhelpen. Dit doordat je kennis hebt van de basisprincipes van een frequentieregelaar en inzicht in frequentiegeregelde aandrijvingen. Je bent een betere gesprekspartner en/of onderhandelaar voor leveranciers.

Je resultaat

Na de training ken je de werking van frequentieregelaars. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Storingen aan frequentieregelaars sneller lokaliseren en verhelpen
  • Betere gesprekken voeren met leveranciers
  • Beter onderhandelen met leveranciers

Voor wie?

Je bent elektrotechnicus, werktuigbouwkundige, servicemonteur, operator, medewerker technische dienst of sales engineer en je wordt regelmatig geconfronteerd met frequentieregelingen. Daarom wil je meer kennis opdoen om wijzigingen door te voeren, storingen op te lossen of nieuwe toepassingen te creëren.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Instellen en parametreren van verschillende merken frequentieregelaars

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Frequentieregelaars

Werking en toepassing van frequentieregelaars in de praktijk - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.