Menu

Marketing Automation

Benut de ongekende mogelijkheden van marketing automation - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je weten hoe je marketing automation inzet om je conversie te verhogen? In deze training kijk je naar de customer journey. Je ontdekt welke middelen je kunt inzetten tijdens de kennismakingsfase van de klant, maar ook als deze zich al aan het oriënteren is, en zélfs nadat de klant is afgehaakt. Wil je weten hoe je de klant helpt een keuze te maken voor je product of dienst? Meld je dan nu aan voor deze training. Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner SRM.

Je resultaat

Na de training weet je wat marketing automation inhoudt en begrijp je hoe je leads kunt scoren. Je kunt een lead scoring model opzetten voor je eigen bedrijf en begrijpt het verband tussen lead scoring, customer journey en marketing automation. Daarnaast ben je bekend met de kanalen en tools die je kunt gebruiken voor marketing automation.

Doelgroep

Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die de online conversie wil verhogen door de klant in de verschillende fases van de klantreis betrokken te houden, zoals (online) marketeers, marketingmanagers, DM-specialisten, productmanagers en (marketing)communicatiemanagers.

Aanpak

De praktijk vormt het uitgangspunt van deze training. Aan de hand van voorbeelden leer je klantgedrag beoordelen. Welke waarde ken je toe aan een klik, een download of het achterlaten van contactgegevens? De ene actie suggereert een hogere koopintentie dan de andere. Ook ontdek je hoe je je leads in verschillende fases van de klantreis betrokken houdt en welke middelen je hebt om klanten die zijn afgehaakt alsnog te overtuigen zaken met je te doen. De opdrachten die je tijdens de training maakt bereiden je voor op een succesvolle implementatie van marketing automation in je eigen organisatie.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Marketing Automation

Benut de ongekende mogelijkheden van marketing automation - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.