Menu

Online Marketing voor Startende Ondernemers

Genereer meer bereik met unieke content - 3 maanden

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Bij het starten van een eigen onderneming komt veel kijken. Online actief zijn speelt daarbij een belangrijke rol. Maar met gewoonweg het online gaan van een domein ben je er nog niet. Tijdens de training Online Marketing voor Startende Ondernemers kijk je onder begeleiding van deskundige trainers hoe je met jouw onderneming een verschil kunt maken in deze aantrekkende arbeidsmarkt. Je gaat aan de slag met een functioneel ontwerp van je website en het in kaart brengen van je doelgroep. Door unieke content te creëren en de juiste zoekwoorden te gebruiken zorg je ervoor dat je de juiste bezoeker bereikt en daarmee direct omzet genereert. Het is de kunst om eenrichtingsverkeer te voorkomen en te allen tijde de interactie te blijven opzoeken. Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner SRM.

Je resultaat

Na het volgen van deze training creëer je unieke content en weet hoe je dit op de juiste manier kunt weergeven in WordPress. Je weet hoe je slim gebruik kunt maken van betaalde en organische vindbaarheid in Google, en je kent de tools en functionaliteiten van diverse social-mediakanalen om de interactie met je doelgroep te stimuleren. Je weet veel bereik te genereren met een (online) advertentie door de juiste zoekwoorden te gebruiken. Bovendien kun je rapportages van je website analyseren en deze resultaten delen met stakeholders.

Doelgroep

Je bent onlangs gestart met je eigen onderneming en/of je bent werkzaam als zzp'er. Je wilt je eigen website bouwen en onderhouden om zo je bereik te vergroten en je te onderscheiden van de concurrent.

Deze opleiding wordt verzorgd op B-niveau, hét niveau voor de medior marketing- en communicatieprofessionals die op operationeel niveau binnen hun organisatie willen werken.

Aanpak

Het unieke programma van deze klassikale training bestaat uit theorie en concrete cases waardoor je het geleerde direct kunt toepassen in de praktijk. Je leert hoe je je website kunt voorzien van content en hoe deze content aansluit bij het product of de dienst die je wilt aanbieden. Ook leer je rapportages uitdraaien om de bezoekersstroom te analyseren en hoe je door middel van zoekwoorden dit bereik kunt vergroten.

Online Marketing voor Startende Ondernemers

Genereer meer bereik met unieke content - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.