Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

PLC - Besturingstechniek

Dé training om theorie en praktijk van besturingen en PLC’s te combineren - 7 maanden

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Werk je met geautomatiseerde machines waarin PLC's een belangrijke rol spelen? Vergroot je vakkennis met de training PLC - Besturingstechniek. Je ontwikkelt in de training gedegen inzicht in de opbouw en werking van digitale besturingen en PLC-programma’s volgens de norm IEC 61131-3. Je kunt storingen opzoeken en analyseren in soft- en hardware-bestuurde installaties. Ook kun je bestaande besturingen modificeren en in bedrijf nemen.

Je resultaat

Na de training heb je gedegen inzicht in de opbouw en werking van digitale besturingen en PLC-programma’s volgens de norm IEC 61131-3. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Storingen opzoeken en analyseren in soft- en hardware bestuurde installaties
  • Bestaande besturingen modificeren en in bedrijf nemen

Voor wie?

Ben je een ervaren storings- of onderhoudstechnicus? Heb je kennis van de besturingstechniek, maar wil je je hierin verder specialiseren? Dan is de training PLC - Besturingstechniek bedoeld voor jou.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Ontwerpen van besturingen
  • Testen en in bedrijf nemen van PLC-besturingen

Vooropleiding

Kennis van industriële automatisering en de basislogicaregels. Een goede basis is de training PLC - Industriële Automatisering. Een gelijkwaardige training of relevante ervaring is prima.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

PLC - Besturingstechniek

Dé training om theorie en praktijk van besturingen en PLC’s te combineren - 7 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.