Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

PLC - Industriële Automatisering Basis

Dé training om theorie en praktijk van besturingen en PLC’s te combineren - 3 maanden

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Eenvoudige storingen verhelpen en onderhoud uitvoeren aan besturingen van machines? Begin met de training PLC - Industriële Automatisering Basis. Na afloop kun je eerstelijnsstoringen verhelpen aan industriële installaties en apparatuur. Je kunt zintuiglijke (technische) inspecties aan besturingscomponenten zoals sensoren, relais en PLC-hardware uitvoeren. Deze training is de ideale basis voor iedereen die eerstelijnsstoringen en onderhoud aan besturingen van machines moet uitvoeren.

Je resultaat

Na de training heb je een ideale basis voor het uitvoeren van eerstelijnsstoringen en -onderhoud aan besturingen van machines. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Zintuiglijke inspecties uitvoeren
  • Eerstelijnsstoringen verhelpen
  • Eerstelijnsonderhoud uitvoeren

Voor wie?

Ben je startend monteur of operator en heb je geen kennis op het gebied van besturingstechniek? Dan is de training PLC - Industriële Automatisering Basis geschikt voor jou. Ook niet-technici kunnen aan deze training deelnemen.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • PLC
  • Logica
  • Eerstelijnsstoringen

Vooropleiding

Een technische vooropleiding is gewenst, maar niet noodzakelijk.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

PLC - Industriële Automatisering Basis

Dé training om theorie en praktijk van besturingen en PLC’s te combineren - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.