Menu
NCOI Opleidingen - HR

Training Employer Branding

Word een aantrekkelijke werkgever voor (nieuwe) medewerkers - 2 dagen

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als organisatie wil je nieuw talent aantrekken en behouden. Een duidelijk werkgeversmerk is daarom noodzakelijk om zo de beste mensen uit de markt te halen en als bedrijf te functioneren. Dat begint bij inzicht in je huidige positie. Waar sta je nu? Waar wil je heen? Je leert de voordelen van de organisatie naar huidige en toekomstige medewerkers te communiceren dankzij Employer Value Proposition (EVP). Ook ontwikkel je vaardigheden om te evalueren over je imago en of dit nog aansluit bij de gewenste kandidaten.

Je resultaat

Na afloop van de training heb je alle handvatten om te werken aan het imago van je bedrijf. Zo weet je welke ingrediënten er nodig zijn om aantrekkelijk te zijn voor nieuw talent en hoe je deze medewerkers kunt behouden om succesvol te blijven functioneren als bedrijf.

Doelgroep

Je bent HR-medewerker, recruiter of HR-beleidsmaker en je wilt bekend raken met employer branding om nieuw talent aan te trekken en te verbinden met de organisatie.

Aanpak

Tijdens deze training combineer je werken en leren. Je voert praktijkopdrachten uit waarin je de leerstof direct op praktische wijze toepast. In dit programma ben je niet alleen op zoek naar nieuw talent, maar kijk je ook hoe je goede medewerkers, een positieve werksfeer en een gunstige naamsbekendheid van je bedrijf behoudt. Dit programma wordt verzorgd door ervaren docenten. Ook kun je gebruikmaken van de meest actuele literatuur en onze moderne online leeromgeving. Hier vind je alle relevante informatie rondom de training en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training Employer Branding

Word een aantrekkelijke werkgever voor (nieuwe) medewerkers - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.