Menu

Training Employer Branding

Word een aantrekkelijke werkgever voor (nieuwe) medewerkers - 2 dagen

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als organisatie wil je nieuw talent aantrekken en behouden. Een duidelijk werkgeversmerk is daarom noodzakelijk om zo de beste mensen uit de markt te halen en als bedrijf te functioneren. Dat begint bij inzicht in je huidige positie. Waar sta je nu? Waar wil je heen? Je leert de voordelen van de organisatie naar huidige en toekomstige medewerkers te communiceren dankzij Employer Value Proposition (EVP). Ook ontwikkel je vaardigheden om te evalueren over je imago en of dit nog aansluit bij de gewenste kandidaten.

Uw resultaat

Na afloop van de training heb je alle handvatten om te werken aan het imago van je bedrijf. Zo weet je welke ingrediënten er nodig zijn om aantrekkelijk te zijn voor nieuw talent en hoe je deze medewerkers kunt behouden om succesvol te blijven functioneren als bedrijf.

Doelgroep

Je bent HR-medewerker, recruiter of HR-beleidsmaker en je wilt bekend raken met employer branding om nieuw talent aan te trekken en te verbinden met de organisatie.

Aanpak

Tijdens deze training combineer je werken en leren. Je voert praktijkopdrachten uit waarin je de leerstof direct op praktische wijze toepast. In dit programma ben je niet alleen op zoek naar nieuw talent, maar kijk je ook hoe je goede medewerkers, een positieve werksfeer en een gunstige naamsbekendheid van je bedrijf behoudt. Dit programma wordt verzorgd door ervaren docenten. Ook kun je gebruikmaken van de meest actuele literatuur en onze moderne online leeromgeving. Hier vind je alle relevante informatie rondom de training en kun je communiceren met docenten en medestudenten.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Employer Branding

(4 bijeenkomsten)

Positie bepalen

  • Employer brand strategie
  • Werkgeversmerk
  • Social recruitment

Talent behouden

  • Employer impact
  • Employer Value Proposition (EVP)
  • Verbinding binnen het bedrijf

Meten van resultaten

  • Evaluatie

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Employer Branding'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 890,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Training Employer Branding

Word een aantrekkelijke werkgever voor (nieuwe) medewerkers - 2 dagen

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.