Menu
NCOI Opleidingen - HR

Training Recruiter 3.0

Raak bekend met de laatste trends op het gebied van HR - 6 dagen

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze training raak je bekend met alle fases van de employee journey. Je leert een duidelijk werkgeversmerk op te zetten om zo de juiste medewerkers aan te spreken. Je ontwikkelt vaardigheden om een positieve ervaring mee te geven aan (nieuwe) medewerkers vanaf de eerste indruk met het bedrijf tot aan het beëindigen van het dienstverband. Hierbij helpt het digitaliseren van het HR-systeem. Je raakt bekend met de belangrijkste tools om data van medewerkers meetbaar te maken om beter inzicht te krijgen in de successen van de werknemers. Na afloop van de training beschik je over alle instrumenten om een HR-afdeling succesvol te laten functioneren.

Je resultaat

Na afloop van deze training weet je goede rapportages te maken waaronder over het verzuim van medewerkers en kun je bijdragen aan strategische beslissingen binnen het bedrijf. Ook weet je welke ingrediënten er nodig zijn om je organisatie aantrekkelijk te maken voor nieuw talent en hoe je deze medewerkers kunt behouden. Mede daarom ken je alle fases van de employee journey, zodat je nieuwe werknemers een positieve indruk geeft en bij dienstbeëindiging behoudt als ambassadeur.

Doelgroep

Je bent recruiter, HR-beleidsmaker of HR-medewerker. Je wilt op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van HR.

Aanpak

Tijdens deze training ga je zeer praktijkgericht aan de slag met de actuele thema's van recruitment. Je oefent met opdrachten uit de praktijk waardoor het geleerde direct kan worden toegepast in de praktijk. Tijdens dit programma kun je gebruikmaken van het meest actuele studiemateriaal en heb je toegang tot onze professionele online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom de training.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training Recruiter 3.0

Raak bekend met de laatste trends op het gebied van HR - 6 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.