Menu
NCOI Opleidingen - HR

Training Recruiter 3.0

Raak bekend met de laatste trends op het gebied van HR - 6 dagen

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze training raak je bekend met alle fases van de employee journey. Je leert een duidelijk werkgeversmerk op te zetten om zo de juiste medewerkers aan te spreken. Je ontwikkelt vaardigheden om een positieve ervaring mee te geven aan (nieuwe) medewerkers vanaf de eerste indruk met het bedrijf tot aan het beëindigen van het dienstverband. Hierbij helpt het digitaliseren van het HR-systeem. Je raakt bekend met de belangrijkste tools om data van medewerkers meetbaar te maken om beter inzicht te krijgen in de successen van de werknemers. Na afloop van de training beschik je over alle instrumenten om een HR-afdeling succesvol te laten functioneren.

Je resultaat

Na afloop van deze training weet je goede rapportages te maken waaronder over het verzuim van medewerkers en kun je bijdragen aan strategische beslissingen binnen het bedrijf. Ook weet je welke ingrediënten er nodig zijn om je organisatie aantrekkelijk te maken voor nieuw talent en hoe je deze medewerkers kunt behouden. Mede daarom ken je alle fases van de employee journey, zodat je nieuwe werknemers een positieve indruk geeft en bij dienstbeëindiging behoudt als ambassadeur.

Doelgroep

Je bent recruiter, HR-beleidsmaker of HR-medewerker. Je wilt op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van HR.

Aanpak

Tijdens deze training ga je zeer praktijkgericht aan de slag met de actuele thema's van recruitment. Je oefent met opdrachten uit de praktijk waardoor het geleerde direct kan worden toegepast in de praktijk. Tijdens dit programma kun je gebruikmaken van het meest actuele studiemateriaal en heb je toegang tot onze professionele online leeromgeving. Binnen deze leeromgeving vind je alle relevante informatie rondom de training.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Employer Branding

(2 dagen)

 • Employer brand strategie
 • Werkgeversmerk
 • Social recruitment
 • Employer impact
 • Employer value proposition (EVP)
 • Verbinding binnen het bedrijf
 • Evaluatie

Employee Journey

(2 dagen)

 • Employee journey mapping
 • Oriënteren
 • Employee experience
 • Onboarding process
 • Employee engagement
 • Medewerker feedback vragen
 • Medewerkers als ambassadeur

HR en de Digitale Transformatie

(2 dagen)

 • Integratieplan opstellen
 • Effectief omgaan met weerstand tegen verandering
 • Robotisering
 • Artificial intelligence
 • HR tech tools
 • Data-analyse
 • Agile werken

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Recruiter 3.0'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 6 dagen. Zie voor de meest actuele lesdata onze website. De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Virtual Classroom en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Lesgeld: € 2.490,-
Studiemateriaal: € 90,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens je opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Verlaag je studiekosten

Betaal je je opleiding zelf? Voor veel van onze opleidingen kun je gebruikmaken van interessante financiële voordelen.

Fiscaal voordeel

Je kunt gebruikmaken van de regeling ‘Aftrek studiekosten’, waarmee je tot zo’n 50 procent van je gemaakte studiekosten terugkrijgt van de Belastingdienst. Jaarlijks kun je maximaal € 15.000,- aftrekken van je inkomstenbelasting voor de studiekosten van jou en je fiscale partner. Ook als je gebruikmaakt van het levenlanglerenkrediet kun je je studiekosten aftrekken. Wil je meer weten over deze regeling en aan de hand van een rekenvoorbeeld zien hoeveel voordeel jou dit oplevert? Op onze pagina over belastingvoordeel lees je er alles over.

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers willen graag investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers en beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget om opleidingen voor werknemers te bekostigen. Daarnaast kan de organisatie de gemaakte opleidingskosten mogelijk volledig aftrekken van de inkomstenbelasting en gebruikmaken van andere fiscale regelingen. Heeft jouw organisatie een opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken? Vraag het na bij de HR-afdeling of je leidinggevende, want dit kan veel voordeel opleveren.

Btw

Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Training Recruiter 3.0

Raak bekend met de laatste trends op het gebied van HR - 6 dagen

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.