Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

Training Situationeel Leidinggeven

Stem je stijl af op je medewerker en de situatie - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als leidinggevende heb je een eigen stijl van leidinggeven ontwikkeld. Maar door gericht leiding te geven, afhankelijk van de situatie en de medewerker die je leiding geeft, word je effectiever. Je leert in deze actieve training hoe je je gedrag aanpast om steeds je medewerkers te stimuleren. Zo boek je maximaal resultaat met je team.

Je resultaat

Na deze training ben je in staat in te zien wat de bekwaamheid en bereidheid van je medewerkers is. Elke medewerker en/of situatie vraagt een andere aanpak en hier kun je op inspelen door je stijl van leidinggeven aan te passen. Je stimuleert en motiveert medewerkers op basis van hun competenties en geeft je feedback op basis van de situatie.

Doelgroep

Deze training is voor leidinggevenden die hun medewerkers effectief willen motiveren in verschillende situaties. Je wilt inzicht krijgen in en inspelen op de motivatie van je medewerkers.

Aanpak

Het programma wordt deels gebaseerd op je persoonlijke leerdoelen, die naar voren komen in een intake. We analyseren je eigen leiderschapsstijl en gaan samen kijken hoe je deze stijl kunt afstemmen op je medewerker of de situatie. Ook krijg je inzicht in je medewerkers: wat is hun gedrag in bepaalde situaties? Wat zijn hun bekwaamheden en wat stimuleert hen? Deze kennis helpt je om beter op hun gedrag in te spelen. Daarnaast ontwikkel je de vaardigheden om gericht feedback te geven. Je gaat praktisch aan de slag met opdrachten en oefeningen, die je ook in de praktijk kunt toepassen.

Training Situationeel Leidinggeven

Stem je stijl af op je medewerker en de situatie - 3 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.