Menu
NCOI Opleidingen - HR

Training Wet Arbeidsmarkt in Balans

Ontdek de invloed van de aangescherpte WAB op je organisatie - 1 dag

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Per 1 januari 2020 is de WAB (Wet arbeidsmarkt in balans) van kracht. Deze regeling maakt de arbeidsmarkt niet alleen aantrekkelijker voor vast personeel, maar ook voor oproepkrachten. Ook is het ontslagrecht, de ketenregeling en de WW-premie aangepast. Na afloop van deze training bezit je actuele kennis over de aangepaste wet en ben je in staat om dit in de praktijk toe te passen.

Je resultaat

Na deze training bezit je actuele kennis met betrekking tot arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht. Zo heb je inzichtelijk dat oproepkrachten meer zekerheid krijgen op het werk, payrollwerknemers een betere rechtspositie krijgen en werkgevers een lagere WW-premie gaan betalen voor werknemers met een vast contract.

Doelgroep

Je werkt als casemanager bij de arbodienst of je werkt als verzuimspecialist bij een HR-/OR-afdeling.

Aanpak

Je wordt op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen binnen de WAB (Wet arbeidsmarkt in balans). Zo verdiep je je in de verscherpte ontslagregeling, de veranderingen rondom de werknemers die op payrollbasis werken en transitievergoeding. Tijdens deze training word je begeleid door ervaren docenten uit de praktijk. Zij geven je diepgaand inzicht in dit vakgebied. Ook heb je toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving. Hier vind je alle relevante informatie rondom je studie, zoals de planning van de bijeenkomsten en studiemateriaal.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training Wet Arbeidsmarkt in Balans

Ontdek de invloed van de aangescherpte WAB op je organisatie - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.