Menu
NCOI Opleidingen

Webinars Veilige Vrijdag

Werken in een veilige omgeving en een gezond leefklimaat is voor iedereen van belang. In het kader van de ‘Veilige Vrijdag’ van NCOI Techniek en Veiligheid hebben we daarom een aantal gratis webinars voor je over onderwerpen die ertoe doen op het gebied van veiligheid. Hieronder vind je een overzicht van onze webinars.

Webinar 'Aan de slag met Veilig Gedrag'

Hoe zorg jij er als veiligheidsprofessional voor dat je collega’s zich bewust worden of blijven van het belang van veiligheid en zich daar ook naar gaan gedragen? Dat gedrag kun je stimuleren met een aantal simpele werkvormen. Weten welke? Volg dan vrijdag 26 maart van 14.30 tot 15.30 uur ons webinar Aan de slag met Veilig Gedrag met trainer didactische vaardigheden Agaat Poorts.

Lees meer

Webinar ‘Wat je móet weten over het EVD’

Volgens de Arbowet moet elke organisatie waar ATEX van toepassing is, een explosieveiligheidsdocument (EVD) hebben. Daarin moet de werkgever de risico’s die een werknemer loopt bij het werken in een explosiegevaarlijke omgeving of met explosiegevaarlijke stoffen vastleggen. Maar hoe stel je zo’n EVD op en hoe houd je hem up-to-date? En nog belangrijker: hoe maak je er optimaal gebruik van? Om je dat uit te leggen houden we op 27 november van 13.00 tot 14.30 uur een webinar.

Lees meer

Webinar ‘Veiligheid door effectieve communicatie’

Het thema veiligheid op de werkvloer is voor iedereen van belang. Staat veiligheid voorop in jouw organisatie? Met onze wekelijkse ‘Veilige Vrijdag’ willen wij bijdragen aan een zo veilig mogelijke werkomgeving voor iedereen. Want iedereen wil aan het einde van de werkdag weer gezond naar huis. Op 4 september om 15:00 uur organiseren we daarom een webinar over een van de belangrijkste pijlers onder de Arbowet: voorlichting & effectieve communicatie rondom veiligheid.

Lees meer

Meer informatie

Heb je vragen of wil je graag met ons in gesprek over hoe je het veiligheidsbeleid binnen jouw organisatie kunt versterken? Neem contact met ons op via 035 ‑ 7 605 112. We helpen je graag verder.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.