Webinars Veilige Vrijdag

Webinars

Webinars

Werken in een veilige omgeving en een gezond leefklimaat is voor iedereen van belang. In het kader van de ‘Veilige Vrijdag’ van NCOI Techniek en Veiligheid hebben we daarom een aantal gratis webinars voor je over onderwerpen die ertoe doen op het gebied van veiligheid. Hieronder vind je een overzicht van onze webinars.

Webinar ‘Veilig voelen om te leren’

Melden jouw medewerkers vroegtijdig onveiligheden op de werkvloer? Voelen zij zich vrij om incidenten te melden? En wat is jouw rol daarin als veiligheidskundige, als operationeel manager of als CEO? Senior HSE Consultant en docent Arend Profijt bespreekt dit onderwerp in het webinar dat op veilige vrijdag 10 september gepland was. Door onvoorziene omstandigheden moeten we dit webinar uitstellen tot een nader te bepalen datum.

Lees meer

Webinar 'Aan de slag met Veilig Gedrag'

Hoe zorg jij er als veiligheidsprofessional voor dat je collega’s zich bewust worden of blijven van het belang van veiligheid en zich daar ook naar gaan gedragen? Dat gedrag kun je stimuleren met een aantal simpele werkvormen. Weten welke? Volg dan vrijdag 26 maart van 14.30 tot 15.30 uur ons webinar Aan de slag met Veilig Gedrag met trainer didactische vaardigheden Agaat Poorts.

Lees meer

Webinar ‘Wat je móet weten over het EVD’

Volgens de Arbowet moet elke organisatie waar ATEX van toepassing is, een explosieveiligheidsdocument (EVD) hebben. Daarin moet de werkgever de risico’s die een werknemer loopt bij het werken in een explosiegevaarlijke omgeving of met explosiegevaarlijke stoffen vastleggen. Maar hoe stel je zo’n EVD op en hoe houd je hem up-to-date? En nog belangrijker: hoe maak je er optimaal gebruik van? Om je dat uit te leggen houden we op 27 november van 13.00 tot 14.30 uur een webinar.

Lees meer

Webinar ‘Veiligheid door effectieve communicatie’

Het thema veiligheid op de werkvloer is voor iedereen van belang. Staat veiligheid voorop in jouw organisatie? Met onze wekelijkse ‘Veilige Vrijdag’ willen wij bijdragen aan een zo veilig mogelijke werkomgeving voor iedereen. Want iedereen wil aan het einde van de werkdag weer gezond naar huis. Op 4 september om 15:00 uur organiseren we daarom een webinar over een van de belangrijkste pijlers onder de Arbowet: voorlichting & effectieve communicatie rondom veiligheid.

Lees meer

Meer informatie

Heb je vragen of wil je graag met ons in gesprek over hoe je het veiligheidsbeleid binnen jouw organisatie kunt versterken? Neem contact met ons op via 035 ‑ 7 605 112. We helpen je graag verder.