Menu
NCOI Opleidingen

Webinar 'Aan de slag met Veilig Gedrag' op 26 maart

Ben jij veiligheidsprofessional en moet je ervoor zorgen dat je collega’s zich bewust worden of blijven van het belang van veiligheid en zich daar ook naar gaan gedragen? Met een aantal simpele werkvormen kun je de nodige gedragsveranderingen op de werkvloer stimuleren. Weten welke? Volg dan vrijdag 26 maart van 14.30 tot 15.30 uur ons webinar Aan de slag met Veilig Gedrag.

Aanmelden

Inhoud van het webinar

Agaat Poorts, trainer didactische vaardigheden, neemt deze werkvormen met je tijdens het webinar:

  • Perfect picture
  • Stellingen
  • Dilemma’s bespreken
  • Quizvragen bedenken
  • Slechtste idee ooit
 

Hiermee zorg je er op een laagdrempelige en leuke manier voor dat wat je collega’s in een eerdere training misschien al hebben geleerd, zo goed en bewust mogelijk blijven toepassen. Naast ideeën voor verschillende vormen die je kunt gebruiken, krijg je ook praktische tips om deze vormen te begeleiden.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.