Menu
NCOI Opleidingen

Aanmelden Webinar ‘Veiligheid door effectieve communicatie’ op 4 september

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de gratis webinar ‘Veiligheid door effectieve communicatie’ van NCOI Techniek en Veiligheid op 4 september om 15:00 uur. Na het verzenden van dit formulier ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link voor de webinar.

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op je opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Het privacy statement van NCOI Techniek en Veiligheid is van toepassing op dit formulier. Na aanmelding voor de webinar kun je e-mails ontvangen met als afzender NCOI Techniek en Veiligheid.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.