Menu
NCOI Opleidingen

Webinar ‘Wat je móet weten over het EVD’ op 27 november

Werk je bij een organisatie waar ATEX van toepassing is? Dan moet daar een explosieveiligheidsdocument (EVD) aanwezig zijn. Als apart document of als onderdeel van het RI&E. In dat EVD moeten alle veiligheidsrisico’s zijn vastgelegd die werknemers lopen bij het werken in een explosiegevaarlijke omgeving. Ook moeten alle veiligheidsmaatregelen die zijn genomen in het EVD worden beschreven.
 
Het is dus verplicht om een EVD te hebben, maar hoe pak je dat aan? En hoe gebruik je een EVD zo optimaal mogelijk? Om je dat uit te leggen houden we op 27 november van 13.00 tot 14.30 uur een gratis webinar. Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu aan.

Aanmelden

Inhoud van het webinar

Marco Erdhuizen, Programmamanager IECEx05 bij Koninklijke PBNA, behandelt tijdens het webinar de volgende onderwerpen:

  • Waarom moet je een EVD hebben?
  • Wat heb je aan een EVD in je bedrijfsvoering?
  • Hoe gebruik je het EVD optimaal om iedereen weer veilig en gezond naar huis te laten gaan?
 

Voor HSE-managers, safety engineers, Ex-verantwoordelijken, plant-owners, veiligheidskundigen (MVK/HVK) en anderen die betrokken zijn bij de veiligheid binnen een bedrijf is dit een webinar dat je niet mag missen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.