Opleidingen Management en Leidinggeven

Opleidingen en trainingen voor managers

Als manager bent u verantwoordelijk voor een deel van de organisatie. Uw taken omvatten zaken als plannen, richting geven, initiëren, organiseren, uitvoeren, controleren, motiveren en corrigeren. Een goede manager moet dan ook beschikken over een breed scala aan kennis en vaardigheden. Maar bovenal moet een manager beschikken over enthousiasme voor het mooie managementvak.

Uitgebreid opleidings- en trainingsprogramma

NCOI Opleidingsgroep biedt u een zeer uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen op het gebied van management. Ons volledige aanbod praktijkopleidingen, MBO-, HBO-, HBO Bachelor- en Masteropleidingen en interessante praktijktrainingen treft in de categorieën hierboven aan. Een populaire opleiding is HBO Management (1 jaar).

Uw praktijk centraal

Een losse vaardigheidstraining, een MBO-, HBO-, HBO Bachelor- of Masteropleiding, de managementopleidingen en -trainingen van NCOI Opleidingsgroep onderscheiden zich stuk voor stuk door hun praktijkgerichte aanpak. Tijdens de interactieve lesbijeenkomsten en trainingssessies onder leiding van ervaren docenten en trainers staat de praktijk centraal en wordt telkens een brug geslagen tussen de theorie en uw praktijk, zodat u direct rendement heeft van uw opleiding of training. 

Managementopleidingen: flexibiliteit

In de opzet van de managementopleidingsprogramma’s en de planning van de lesbijeenkomsten houden wij rekening met uw specifieke wensen. Managementopleidingen worden verzorgd door heel Nederland. U kunt daarbij kiezen voor lesbijeenkomsten in de avonduren, overdag of op zaterdag. Ook bestaat de mogelijkheid (een deel van) de opleidingen via thuisstudie te volgen. Deze opzet biedt u optimale flexibiliteit. Hierdoor zijn onze opleidingen prima te combineren met een drukke baan.

Modulair opleidingsprogramma

De studieprogramma’s van de managementopleidingen van NCOI Opleidingsgroep zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Omdat alle modules binnen een opleiding op elkaar zijn afgestemd, vormen ze een samenhangend geheel. De modulaire opbouw van de opleidingen biedt u bovendien de mogelijkheid uw studie in uw eigen tempo te volgen.

Trainingen: ook maatwerk mogelijk

NCOI Opleidingsgroep biedt een breed scala aan managementtrainingen die regelmatig door heel Nederland worden verzorgd. Bij de meeste trainingen wordt een intake gehouden. Dit zorgt ervoor dat de onderwerpen die u specifiek interesseren tijdens de training aan bod komen. Ook verzorgt NCOI Opleidingsgroep voor organisaties maatwerktrainingen. Daarbij wordt het trainingsprogramma volledig aangepast aan de behoefte van de organisatie.

Met een managementopleiding of -training van NCOI Opleidingsgroep legt u de basis voor een glanzende managementcarrière! Nu inschrijven vergroot uw kansen.

Bel ons voor een deskundig opleidingsadvies 035 6400 411

Contact

Bel ons voor een deskundig opleidingsadvies

035 6400 411

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen
& de mogelijkheden tot persoonlijk advies

Data & aanmelden
Studiegids

Studiegids

Ontvang alle opleidingsinformatie
thuis

Nu aanvragen

Onze docenten

Mevr Cecile van der Velde Wat mij erg aanspreekt in het lesgeven voor NCOI is dat je zeer serieus als docent ingezet wordt. Dit past goed in het kader van het 'nieuwe we... - Mevr Cecile van der Velde

Lees het complete verhaal

Onze studenten

Ervaring HBO Bacheloropleiding Management van Mevr Liesbeth Zwanepol Als je werkt, neem je beslissingen vaak intuïtief of uit gewoonte. Vrijwel nooit neem je de tijd om te reflecteren op je eigen handelen. Dat is... - Mevr. Liesbeth Zwanepol

Lees het complete verhaal

facebooktwittergooglepluslinkedin