Menu

Leidinggeven en Managementvaardigheden

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u leidinggevende worden? Of wilt u uw managementvaardigheden versterken? Met een opleiding krijgt u een stevige basis....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u leidinggevende worden? Of wilt u uw managementvaardigheden versterken? Met een opleiding krijgt u een stevige basis....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u leidinggevende worden? Of wilt u uw managementvaardigheden versterken? Met een opleiding krijgt u een stevige basis....

Lees meer

Meest bekeken Leidinggeven en Managementvaardigheden

Meest bekeken Leidinggeven en Managementvaardigheden

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (2) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (8) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Post Bachelor (1) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (10) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MHBO (1) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

MBO-programma (4) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (5) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Training (31) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wilt u leidinggevende worden? Of wilt u uw managementvaardigheden versterken? Met een opleiding krijgt u een stevige basis. Zo geeft u vol zelfvertrouwen leiding aan uw team. Op zoek naar een opleiding tot leidinggevende? Bekijk dan snel het aanbod bij NCOI Opleidingen.

Waarom een opleiding tot leidinggevende volgen?

Als leidinggevende of manager komt er veel op u af. Denk aan overzicht houden op uw team, de taken goed verdelen, en inspireren en motiveren. Maar ook functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren, effectief vergaderen en het binnenhalen van nieuwe medewerkers. Taken waarvan (beginnende) managers niet meteen weten hoe ze die moeten aanpakken. Een opleiding geeft u de juiste handvatten. Bij NCOI krijgt u les van ervaren docenten die zelf ook als leidinggevende werken. Zij begrijpen wat u wilt weten en waar u tegenaan loopt.

Wat leer ik in een opleiding of cursus leidinggeven?

Bij NCOI vindt u vele verschillende opleidingen en trainingen voor leidinggevenden. Gaat u voor een algemene opleiding tot leidinggevende? Dan leert u alles wat u moet weten over leidinggeven: van welke leiderschapsstijl het best bij u en uw organisatie past, tot hoe u omgaat met conflicten en spanning. Of ga voor een training waarin u een specifieke vaardigheid leert. Maar welke opleiding u ook kiest: bij NCOI zorgen we ervoor dat u nog beter wordt in uw werk.

Leidinggevende worden: welke opleiding kies ik?

HBO-opleiding voor leidinggevenden

Als u op zoek bent naar een algemene opleiding tot leidinggevende, heeft u meerdere keuzes. Wilt u zich uitgebreid ontwikkelen? Volg dan de HBO Bacheloropleiding Management. Maar u kunt ook een korter programma volgen, bijvoorbeeld het HBO-programma Management en Leidinggeven. Hierin ontwikkelt u zich in één jaar tot zelfbewuste manager. Of ga voor de 6 maanden durende opleiding HBO Inspirerend Leidinggeven.

Praktijkopleiding of MBO-opleiding tot leidinggevende

U kunt ook kiezen voor een praktijkopleiding. Hierin leert u in korte tijd alles wat u moet weten om uw vak uit te oefenen. Volg bijvoorbeeld de Basisopleiding Leidinggeven en Management of Middle Management: Praktisch Leidinggeven. Liever een MBO-diploma halen? Ga dan voor MBO Organisatie en Leidinggeven van MBO College van NCOI.

Masteropleiding voor leidinggevenden

Bent u ambitieus en wilt u net die extra stap zetten? Ga dan voor een Masteropleiding. Bijvoorbeeld voor de Professional Master Management en Leiderschap. Hierin ontwikkelt u een duidelijk visie op de relatie tussen management en leiderschap. Of kies voor de Professional Master Leiderschap en Beïnvloeding. Hierin reflecteert u op uw persoonlijke waarden en kwaliteiten als leider.

Training managementvaardigheden volgen

Ook als u alleen maar één bepaalde vaardigheid wilt leren, kunt u bij NCOI terecht. U vindt hier vele verschillende trainingen voor managers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Coachingsvaardigheden, Praktisch leidinggeven of Resultaten bereiken met je team. Of volg de korte Basistraining Leidinggeven om in 4 dagen alle essentiële managementvaardigheden onder de knie te krijgen.

Opleiding leidinggeven en managementvaardigheden in deeltijd volgen

Bij NCOI vindt u opleidingen voor werkenden zoals u. Daarom zijn al onze opleidingen in deeltijd. U bepaalt zelf op welke dag het uitkomt om een opleiding te volgen: doordeweeks overdag, ’s avonds of op een zaterdag? En naast klassikale opleidingen bieden we e-learning. Zo past uw opleiding helemaal in uw werk- en privéleven.