Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management

Verandermanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Verandermanagement is een belangrijk en populair thema binnen de Bedrijfskunde. Veel bedrijfskundigen, consultants en managers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Verandermanagement is een belangrijk en populair thema binnen de Bedrijfskunde. Veel bedrijfskundigen, consultants en managers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Verandermanagement is een belangrijk en populair thema binnen de Bedrijfskunde. Veel bedrijfskundigen, consultants en managers...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (13) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Professional Master (10) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (6) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (4) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Training (1) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Verandermanagement is een belangrijk en populair thema binnen de Bedrijfskunde. Veel bedrijfskundigen, consultants en managers houden zich bezig met het managen van veranderingsprocessen. Wil je je als bedrijfskundige specialiseren en je verdiepen in verandermanagement? Met een opleiding van NCOI Opleidingen zet je een mooie stap in je carrière als verandermanager.

Waarom verandermanagement studeren?

Een organisatie moet zich continu verbeteren om succesvol te zijn. Dit betekent dat er met enige regelmaat aanpassingen en dus veranderingen moeten plaatsvinden. Als verandermanager initieer en begeleid je organisatorische veranderingen bij commerciële en niet-commerciële bedrijven. Je leidt het verandertraject in goede banen, zorgt voor draagvlak bij medewerkers en hebt een adviserende rol bij het initiëren van veranderingen.

Volg een HBO Bachelor of kort HBO-programma

Wil je je verdiepen in verandermanagement door het volgen van een volwaardige opleiding op HBO-Bachelorniveau? Met de HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Veranderingsmanagement ontwikkel je kennis en vaardigheden om op een effectieve manier veranderingen te organiseren. Wil je liever geen volledige HBO-Bacheloropleiding volgen, maar je wel in korte tijd ontwikkelen op HBO-niveau? Dan bieden de HBO-programma’s van NCOI uitkomst. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor HBO Organisatie, Verandering en Coaching of voor HBO Strategie en Verandering. In deze praktijkgerichte programma’s ontwikkel je in 6 maanden bruikbare handvatten waarmee je onmiddellijk in je eigen organisatie aan de slag kunt. Deze programma’s leveren je gegarandeerd rendement op in de praktijk.

Specialiseer je met een Masteropleiding Verandermanagement

Ben je manager of leidinggevende en wil je je op Masterniveau bedrijfskundig breed ontwikkelen? Kies dan voor de Master Management, Cultuur en Verandering (MCC). In deze opleiding ontwikkel je diepgaande kennis op het gebied van verandering, organisatiecultuur en hoe je effectief en efficiënt veranderingen binnen je organisatie of afdeling doorvoert. Of wil je liever een MBA volgen en je daarin verdiepen in verandermanagement en innovatiemanagement? Dan is wellicht de Master of Business Administration (MBA) specialisatie Innovatie en verandering interessant voor jou.

Daarnaast kun je bij NCOI ook Professional Masters volgen op het gebied van Verandermanagement. Ben je HR-professional en wil je je kennis op het gebied van HRM in combinatie met verandermanagement ontwikkelen? Dan kun je kiezen voor de 6 maanden durende Professional Master Strategisch HRM en verandering. Verdiep je je liever op het gebied van projectmatig en gestructureerd veranderen? Dan is de Professional Master Projectmatig Veranderen interessant voor je.

Masterclasses verandermanagement: verdiep je kennis in 3 maanden

Zoek je een korte opleiding waarin je op Masterniveau je vaardigheden op het gebied van verandermanagement ontwikkelt? Met onze Masterclass Verandermanagement worden je in 3 maanden alle belangrijke aspecten binnen dit vakgebied bijgebracht en krijg je meer inzicht op je eigen rol als verandermanager. Alles wat je leert, is meteen toepasbaar in de praktijk. In de boeiende Masterclass Organisatie en Cultuur ontdek je vanuit verschillende perspectieven naar cultuur en organisaties te kijken. Deze Masterclasses maken deel uit van diverse Masteropleidingen. Wil je verder studeren naar Master en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijke onderdelen in de Masteropleiding