Menu

Training Interne Communicatie en Samenwerking

Meer resultaat en een betere sfeer - 2 dagen

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil jij de samenwerking tussen medewerkers verbeteren? In deze training leer je te luisteren naar de interne behoeften van medewerkers, zodat je weet wat ze willen en hoe je ze motiveert. Met een goede interne communicatie verbeter je sterk de samenwerking en sfeer in je organisatie. Tijdens de training stel je een plan van aanpak op specifiek voor jouw organisatie of afdeling. Praktijkgerichter kan het niet!

Je resultaat

Na afloop van deze boeiende training beschik je over de benodigde kennis en vaardigheden om interne communicatie binnen je organisatie gericht in te zetten. Je weet wat de randvoorwaarden zijn en hebt voldoende ideeën die je direct in praktijk kunt brengen. Je verbetert zo de onderlinge samenwerking.

Doelgroep

Voor wie belang heeft bij het goed laten verlopen van verschillende interne communicatieprocessen en bij een effectieve samenwerking tussen medewerkers. Bijvoorbeeld managers, teamleiders en projectleiders.

Aanpak

Tijdens de training werk je met behulp van verschillende werkvormen aan je persoonlijke bewustwording en inzicht. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk krijg je tools om de interne communicatie en samenwerking te verbeteren. Je werkt intensief aan het uitvoeren van actuele cases en je reflecteert samen met de trainer. De trainer houdt hierbij je persoonlijke leerdoelen, die je tijdens je intake hebt aangegeven, in het oog. In de training ontwikkel je een plan van aanpak om de interne communicatie en samenwerking binnen je afdeling of organisatie te verbeteren.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training Interne Communicatie en Samenwerking

Meer resultaat en een betere sfeer - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.