Marketing trainingen

NCOI Opleidingen heeft een groot aantal marketing trainingen waarin u actief aan de slag gaat met consumentengedrag en –onderzoek, positionering, pricing, maar ook met het ontwikkelen van...

Lees meer

NCOI Opleidingen heeft een groot aantal marketing trainingen waarin u actief aan de slag gaat met consumentengedrag en –onderzoek, positionering, pricing, maar ook met het ontwikkelen van...

Lees meer

NCOI Opleidingen heeft een groot aantal marketing trainingen waarin u actief aan de slag gaat met consumentengedrag en –onderzoek, positionering, pricing, maar ook met het ontwikkelen van...

Lees meer

Marketing trainingen: 47 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Training (46) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Meest bekeken Marketing trainingen

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Allerlaatste kans om voordelig een opleiding te volgen met subsidie

Wilt u zich verder ontwikkelen in de zorg, techniek of IT of overstappen vanuit een andere sector? Nu kunt u nog gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen. Er starten dit jaar nog een aantal opleidingen die onder de regeling vallen. Schrijf u daarom in voor een van de geselecteerde opleidingen om nog gebruik te maken van de subsidie en bespaar tot maar liefst € 10.000,-.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

NCOI Opleidingen heeft een groot aantal marketing trainingen waarin u actief aan de slag gaat met consumentengedrag en –onderzoek, positionering, pricing, maar ook met het ontwikkelen van een (strategisch) marketingbeleid. Want mensen die in de marketing werkzaam zijn, weten het als geen ander: de klant is het belangrijkste. Zonder klant heeft de organisatie immers geen bestaansrecht. Daarom moet elke dag weer bewezen worden wat de toegevoegde waarde is van de organisatie, van de producten van de organisatie en van de mensen die samen de organisatie vormen. Kortom: heel veel keus voor marketeers en diegenen die ambities hebben om in de marketing te gaan werken.

De trainingen marketing zijn op verschillende locaties in het land te volgen en starten meerdere keren per jaar.  Zo weet u zeker dat u snel een marketing training bij u in de buurt kunt volgen.

Training online marketing voor werkenden

De invloed van online marketing en social media neemt in een hoog tempo toe. Naar verwachting wordt binnen 5 jaar de helft van het marketingbudget van de Nederlandse marketeers aan online activiteiten besteed. Google, Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn: internet en social media hebben de wereld inmiddels veroverd, en daarmee ook het vakgebied van marketing- en communicatie professionals veranderd. Deze online ontwikkelingen hebben namelijk ook grote invloed op het consumentengedrag. Hoe kunt u hier nu mee omgaan als verantwoordelijke voor marketingcommunicatie of marketing? Met onze trainingen online marketing leert u planmatig om te gaan met en sturing te geven aan het online- en social-mediabeleid van uw organisatie. We bieden u bijvoorbeeld de brede 6-daagse training Online marketing maar uiteraard kunt u ook specialistische kennis opdoen. Wellicht wilt u zich verder gaan verdiepen in zoekmachinemarketing  (SEO en SEA), webstatistieken, e-mailmarketing, mobilemarketing, conversieoptimalisatie en usability.

Al onze online marketing trainingen worden gegeven door professionals die zelf ook dagelijks werkzaam zijn op het vakgebied van online marketing. Zij spreken dus dezelfde taal en weten welke vraagstukken u dagelijks bezig houden.

Start met een marketing training of een training online marketing bij NCOI Opleidingen en ontwikkel in korte tijd uw vaardigheden!