Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Marketing trainingen

Marketing trainingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketingwereld en wil je net dat beetje extra ervaring of verdieping opdoen? NCOI Opleidingen heeft...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketingwereld en wil je net dat beetje extra ervaring of verdieping opdoen? NCOI Opleidingen heeft...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketingwereld en wil je net dat beetje extra ervaring of verdieping opdoen? NCOI Opleidingen heeft...

Lees meer

Meest bekeken Marketing trainingen

Meest bekeken Marketing trainingen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)

Training (71) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de marketingwereld en wil je net dat beetje extra ervaring of verdieping opdoen? NCOI Opleidingen heeft een groot aanbod marketing trainingen. Bijvoorbeeld op het gebied van content, data, websiteontwikkeling, social media, fotobewerking en strategie. De trainingen variëren van een tot tien lesdagen, dus er zit altijd wel iets bij wat met jouw baan te combineren valt. Lees meer over ons complete aanbod marketing trainingen.

Het vakgebied marketing en communicatie

Niets verandert zo snel als het vakgebied van (online) marketing. Met de komst van het internet is wat vandaag actueel is, morgen al niet meer relevant. Des te belangrijker om je als marketingprofessional te blijven ontwikkelen. Als marketeer doe je er alles aan om een specifiek product of een bepaalde dienst te verkopen. Bijvoorbeeld middels de inzet van social media, online advertenties, websites of e-mailcampagnes. Alle activiteiten vallen of staan natuurlijk met een strategisch marketingplan, waarin nagedacht is over de doelgroep en de middelen die ingezet worden om deze doelgroep te bereiken.

Wat brengen de marketing trainingen je?

Ben je werkzaam als marketingmedewerker en heb je veel te maken met het schrijven van teksten? NCOI Opleidingen heeft diverse trainingen die jou helpen beter en gericht te leren schrijven. Bijvoorbeeld Contentcreatie en Storytelling, Commercieel en Creatief Schrijven of Schrijven voor Social Media. Ben je al enige tijd werkzaam in de marketing- en communicatiebranche en wil je doorgroeien naar een meer strategische functie? Kies dan voor de training Executive Master Leiderschap voor de Communicatiestrateeg, Contentstrategie en -management of Trends in Online Marketing. Een volledig overzicht van alle marketing trainingen vind je bovenaan deze pagina.

Jouw werkpraktijk staat centraal

Alle trainingen van NCOI Opleidingen worden gegeven door professionals uit het vakgebied. Zij spreken dus dezelfde taal en weten welke vraagstukken je bezighouden. Naast veel theorieën en modellen zijn jouw vragen ook hetgeen centraal staat tijdens de trainingsdagen. De marketing trainingen zijn op verschillende locaties in het land te volgen en starten meerdere keren per jaar. Zo weet je zeker dat je snel een training bij jou in de buurt kunt volgen.

Toelatingseisen

Voor de meeste marketing trainingen is geen specifieke vooropleiding vereist. Uiteraard is het wel van belang dat je werkzaam bent als marketeer/communicatiemedewerker, of dit op korte termijn van plan bent. Ook wordt er soms een bepaalde basiskennis in een vakgebied van je vereist. Voor de Executive Master-trainingen is een minimaal aantal jaar werkervaring en een HBO-denkniveau belangrijk. Bekijk voor de specifieke toelatingseisen de training van jouw keuze.

De voordelen van studeren bij NCOI

Praktijkgerichte lessen gegeven door experts uit het vakgebied, trainingen op meerdere startmomenten per jaar en opleidingen die goed te combineren zijn met jouw werk- en privéleven. Dat is in een notendop waar studeren bij NCOI Opleidingen voor staat. Daarnaast staan alle opleidingen, trainingen en programma’s hoog aangeschreven.