Menu
  • Home
  • Onderwijstrainingen

Onderwijstrainingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als leerkracht, onderwijsassistent of pedagogisch medewerker is het ontzettend belangrijk om bij te blijven met de laatste...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als leerkracht, onderwijsassistent of pedagogisch medewerker is het ontzettend belangrijk om bij te blijven met de laatste...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als leerkracht, onderwijsassistent of pedagogisch medewerker is het ontzettend belangrijk om bij te blijven met de laatste...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Post Bachelor (1) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Als leerkracht, onderwijsassistent of pedagogisch medewerker is het ontzettend belangrijk om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen. NCOI Opleidingen biedt diverse trainingen voor mensen die werkzaam zijn binnen het primair en voortgezet onderwijs. Ook wanneer je te maken hebt met specifieke uitdagingen, zoals gedragsproblematiek, of kinderen specifieke begeleiding wilt geven, bieden onze trainingen uitkomst. Lees snel verder en ontdek het complete aanbod onderwijstrainingen.

Voorbereid op een carrière in het onderwijs

Met een training onderwijs van NCOI onderscheid je jezelf van collega’s en vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt. Ouders stellen vaak hoge eisen aan jou als leerkracht, de school en het onderwijs. Het voeren van gesprekken met ouders kan daarom vaak moeizamer verlopen dan je zou willen. Tijdens de training Effectieve Gesprekken met Ouders krijg je handvatten aangeboden om samen met ouders te werken aan de ontwikkeling en het welbevinden van hun kind.
 
De ene klas is de andere niet. Iedere groep leerlingen heeft zijn eigen uitdagingen en aandachtspunten. Maar hoe ga je om met een klas die lastig gedrag als pesten, desinteresse en agressie toont? Tijdens de training Omgaan met Moeilijke Klassen leer je zorgen voor een prettige sfeer waar motivatie en respect de boventoon voeren. De training Omgaan met Moeilijke Klassen is te volgen voor het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Een compleet overzicht van alle trainingen vind je bovenaan deze pagina.

Ervaringen uit de praktijk staan centraal

Alle cursussen onderwijs worden gegeven door ervaren docenten uit het vakgebied. Zij zijn jarenlang werkzaam (geweest) binnen het onderwijs en weten als geen ander waar jij mee worstelt. Hun ervaringen uit de praktijk gebruiken ze dan ook als basis voor de training. Dat zorgt ervoor dat je de kennis en kunde die je opdoet, direct kunt toepassen in de praktijk. Tijdens de lessen is er ook voldoende gelegenheid om te sparren met jouw medestudenten, iets wat als heel waardevol wordt beschouwd door veel studenten van NCOI Opleidingen.

Wat zijn de toelatingseisen van de onderwijstrainingen?

Om een cursus onderwijs te volgen ben je als vanzelfsprekend werkzaam in het primair of voortgezet onderwijs. Voor de meeste trainingen is geen specifieke vooropleiding nodig. Bij onze  trainingsprogramma’s wordt wel vaak uitgegaan van HBO-werk en -denkniveau. Bekijk voor de specifieke toelatingseisen de kop ‘vooropleiding’ of ‘doelgroep’ op de pagina van de betreffende training of cursus.

De voordelen van studeren bij NCOI

De onderwijstrainingen van NCOI Opleidingen zijn volledig afgestemd op werkende professionals. Je start op een moment dat jou uitkomt, bij een van de 30 leslocaties bij jou in de buurt. De trainingen bevatten veel praktijkvoorbeelden die je direct kunt toepassen op je werk. Je hebt altijd les met gelijkgestemden in kleine groepen, zodat er voldoende tijd is voor jouw individuele vragen.