Nieuw bij NCOI: Associate degree Technische Bedrijfskunde

Met trots introduceren we onze nieuwe geaccrediteerde HBO Associate degree Technische Bedrijfskunde. Deze opleiding is nu officieel erkend door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Wat betekent dit voor jou? Na afronding van deze opleiding behaal je het wettelijk erkende getuigschrift HBO Associate degree (Ad)!

Werk jij in de techniek of ben je technisch aangelegd en wil jij een volgende stap zetten in jouw carrière, naar een rol met meer verantwoordelijkheid? Dan kan de opleiding HBO Associate degree Technische Bedrijfskunde wel eens de perfecte keuze zijn voor jou. HBO Associate-degreeopleidingen zijn ontwikkeld om het aanbod in het hoger beroepsonderwijs te verbreden en ook om de kloof tussen het MBO en HBO te verkleinen.

Wat leer je tijdens de opleiding

Tijdens deze nieuwe opleiding verdiep je je in procesoptimalisatie en het effectief managen daarvan, met aandacht voor business IT en de werkorganisatie. Zo leer je hoe je bedrijf, proces en techniek samenbrengt en kun je doorgroeien naar een managementfunctie binnen jouw organisatie. Een HBO Associate degree heeft een wettelijke duur van twee jaar. Deze opleidingen zijn speciaal bedoeld voor MBO-studenten die willen doorleren, maar een vierjarige HBO Bacheloropleiding te lang vinden.

Flexibel studeren

Als dé opleider van werkend Nederland begrijpen we bij NCOI dat werken en studeren soms een uitdaging kan zijn en daarom bieden we flexibiliteit. Zo kun je bij ons langer over je studie doen, zonder dat daar extra kosten aan vastzitten. Onze opleidingen zijn afgestemd op jouw werk- en privéleven. De geleerde kennis is direct toepasbaar in de praktijk en elke module rond je per onderwerp af. Daarnaast bieden wij meerdere startmomenten gedurende het jaar en kun je veel van onze opleidingen volgen via virtual classroom of e-learning.

Kies voor de HBO Associate degree Technische Bedrijfskunde bij NCOI en creëer jouw weg naar succes. Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij als een van de eersten starten met deze nieuwe opleiding in december 2023? Bekijk de opleiding. Heb je specifieke vragen over deze opleiding? Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs of bekijk de veelgestelde vragen. 

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.