Menu

Opleidingen voor werkenden: de NCOI-methode

Met de unieke methode van NCOI Opleidingen studeer je flexibel, praktijkgericht en zonder onnodige ballast in stapelbare opleidingen. Zo maken we studeren en jezelf ontwikkelen in combinatie met een drukke baan en je privéleven mogelijk.

Flexibel

Dit betekent dat je studeert, hoe, waar en wanneer je dat wilt. Zo kies je zelf je startmoment en in welke vorm je studeert. Bijvoorbeeld helemaal zelfstandig via e-learning of juist klassikaal op een van onze leslocaties of via virtual classroom. Hybride studeren is ook mogelijk. Je combineert dan de verschillende vormen in een opleiding. En wil je je opleiding even pauzeren? Dan is dat ook geen probleem bij NCOI. Je pakt je studie weer op zodra jou dat uitkomt.

Praktijkgericht

Wat je leert, kun je meteen toepassen in je werk. Dat komt onder andere omdat je les krijgt van ervaren docenten die zelf werken in het vakgebied waarin ze lesgeven. Ze weten dus precies wat je moet leren voor jouw eigen werkpraktijk.

Geen onnodige ballast

Wij zorgen ervoor dat je alleen leert wat je nodig hebt. Dus in onze lessen geen onnodige theorie. Daarnaast kijken we samen naar wat je al weet en kunt en naar de mogelijkheid om die vaardigheden en kennis te valideren. Zo krijg je mogelijk vrijstellingen en leer je alleen wat je nog niet weet.

Stapelbare opleidingen

Veel van onze korte opleidingsprogramma’s zijn onderdeel van onze langere erkende opleidingen. Stuk voor stuk interessant en waardevol, vandaar dat je ze ook afsluit met een diploma. En wil je verder studeren, dan kies je een volgend programma. Uiteindelijk kun je je studie zelfs afsluiten met een erkend MBO- , Bachelor- of Masterdiploma.

Welke opleiding past bij jou?

Het kiezen van de juiste opleiding kan best lastig zijn. Daar helpen we je graag bij. Met onze keuzehulp vind je in 6 stappen de opleiding die aansluit op jouw ambities, wensen en behoeften.

Start de keuzehulp

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.