Menu

Erkende opleidingen op maat

Erkende opleidingen op maat

Een optimale bijdrage leveren aan het behalen van de doelstellingen. Dat verwacht je van je medewerkers. Bijblijven, kennis en vaardigheden en de juiste houding zijn daarvoor een must. Bij NCOI Opleidingen combineer je een speciaal voor je organisatie ontwikkelde aanpak met een landelijk erkend diploma. Zo geef je je medewerkers handvatten én motivatie.

Erkend diploma

Aan welke kennis en vaardigheden hebben uw medewerkers behoefte? We ontwikkelen graag samen met jou een geheel uniek opleidingstraject voor je organisatie, op MBO-, HBO- of Masterniveau. We kunnen de opleidingsinhoud van je maatwerkopleiding geheel afstemmen op je bedrijf, binnen de voorwaarden van de erkende opleiding. NCOI Opleidingen mag erkende MBO-diploma’s uitgeven en bij accreditatie HBO Bachelor- en Mastergetuigschriften. De diploma’s en getuigschriften van onze opleidingen zijn bij wet gelijkgesteld aan die van reguliere instellingen. Zo’n landelijk erkend diploma is een extra stimulans voor je medewerkers.

Flexibel maatwerk voor je organisatie

Heeft je bedrijf al interne opleidingen of trainingen? Deze kunnen wij voor jou integreren in een completer maatwerkprogramma én ze koppelen aan een erkend diploma. Je kunt ook een deel van een volledig MBO-, Bachelor- of Masterprogramma incompany laten uitvoeren. Dit is ook interessant voor kleinere organisaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Praktijkgerichte erkende opleidingen op maat

Als opleider voor de arbeidsmarkt leggen we de nadruk op ervarend leren, dicht bij de werkplek. De erkende opleidingen zijn praktijkgericht, actueel, bevatten stages en worden gegeven door ervaren docenten uit de praktijk. Onze opleidingen voldoen aan de strikte kwaliteitseisen die worden bewaakt door onafhankelijke instanties. Voor MBO-opleidingen is dat het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en voor HBO Bachelor- en Masteropleidingen de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Meer weten over erkende maatwerkopleidingen?

Wij bekijken graag samen met je de mogelijkheden van een erkende maatwerkopleiding voor uw organisatie. Neem contact op met onze adviseurs via telefoonnummer 035 – 75 06 191 of mail naar incompany@ncoi.nl.
 

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.