Erkende opleidingen op maat

Incompany

Erkende opleidingen op maat

Erkende opleidingen op maat

Een optimale bijdrage leveren aan het behalen van de doelstellingen. Dat verwacht je van je medewerkers. Bijblijven, kennis en vaardigheden en de juiste houding zijn daarvoor een must. Bij NCOI Opleidingen combineer je een speciaal voor je organisatie ontwikkelde aanpak met een landelijk erkend diploma. Zo geef je je medewerkers handvatten én motivatie.

Erkend diploma

Aan welke kennis en vaardigheden hebben je medewerkers behoefte? We ontwikkelen graag samen met jou een geheel uniek opleidingstraject voor je organisatie, op MBO-, HBO- of Masterniveau. We kunnen de opleidingsinhoud van je maatwerkopleiding geheel afstemmen op je bedrijf, binnen de voorwaarden van de erkende opleiding. NCOI Opleidingen mag erkende MBO-diploma’s uitgeven en bij accreditatie HBO Bachelor- en Mastergetuigschriften. De diploma’s en getuigschriften van onze opleidingen zijn bij wet gelijkgesteld aan die van reguliere instellingen. Zo’n landelijk erkend diploma is een extra stimulans voor je medewerkers.

Flexibel maatwerk voor je organisatie

Heeft je bedrijf al interne opleidingen of trainingen? Deze kunnen wij voor jou integreren in een completer maatwerkprogramma én ze koppelen aan een erkend diploma. Je kunt ook een deel van een volledig MBO-, Bachelor- of Masterprogramma incompany laten uitvoeren. Dit is ook interessant voor kleinere organisaties. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Praktijkgerichte erkende opleidingen op maat

Als opleider voor de arbeidsmarkt leggen we de nadruk op ervarend leren, dicht bij de werkplek. De erkende opleidingen zijn praktijkgericht, actueel, bevatten stages en worden gegeven door ervaren docenten uit de praktijk. Onze opleidingen voldoen aan de strikte kwaliteitseisen die worden bewaakt door onafhankelijke instanties. Voor MBO-opleidingen is dat het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en voor HBO Bachelor- en Masteropleidingen de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Meer weten over erkende maatwerkopleidingen?

Wij bekijken graag samen met je de mogelijkheden van een erkende maatwerkopleiding voor jouw organisatie. Neem contact op met onze adviseurs via telefoonnummer 035 - 200 3390 of mail naar  incompany@ncoi.nl.