NCOI University of Applied Sciences

Met een Mastergetuigschrift van NCOI University of Applied Sciences liggen de kansen voor jou binnen handbereik. Wij hebben een ruim aanbod van volledige Masteropleidingen, Masterprogramma’s en Masterclasses. Ze zijn allemaal optimaal te combineren met je baan en privéleven, volledig erkend, van hoog niveau en direct toepasbaar in de praktijk. Op basis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) is NCOI erkend door het ministerie van OCW en zijn wij bevoegd om officiële graden voor Master toe te kennen.

Over NCOI

NCOI University of Applied Sciences

Ruim aanbod Masteropleidingen

NCOI University of Applied Sciences biedt een ruim aanbod aan opleidingen en programma’s op Masterniveau. Denk bijvoorbeeld aan de veelgekozen MBA-opleidingen. Maar wij bieden ook Masteropleidingen en -programma’s aan voor veel andere vakgebieden zoals: Management, Cultuur en Verandering, Toegepaste Psychologie voor Professionals, Finance & Control (MFC) of Management van IT (MMIT).  Het volledige aanbod van onze Masteropleidingen vind je hier.

Top 4 Masteropleidingen en -programma's

 

Nederlandse taal

Als een van de weinige opleiders voor Masteropleidingen verzorgt NCOI de bijeenkomsten volledig in het Nederlands. In je eigen taal leer je sneller en kun je je beter uitdrukken. Dat is wel zo prettig. Natuurlijk gebruiken we ook Engelstalige literatuur, maar Nederlands heeft de voorkeur. We krijgen ook terug van onze studenten dat zij dit erg prettig vinden. Ook de online studiewijzer en het merendeel van de aanvullende artikelen zijn in het Nederlands.

Master in delen volgen

Zelf jouw studietempo en de duur van je opleiding bepalen? Dat kan. Onze Masteropleidingen zijn namelijk opgebouwd uit verschillende Masterclasses, die je per stuk afrondt. In deze losse Masterclasses kun je je heel gericht verdiepen in een onderwerp waar je op dat moment meer kennis van nodig hebt. Zo bouw je in je eigen tempo aan het totaal aantal Masterclasses voor de volledige Master. Als afsluiting schrijf je dan de eindopdracht en afstudeeropdracht.

Masterprogramma

NCOI Opleidingen biedt ook Masterprogramma's aan: korte programma’s samengesteld uit Masterclasses rondom een bepaald thema. Deze programma’s sluiten allemaal aan op geaccrediteerde Masteropleidingen. Zo ervaar je stapsgewijs hoe het is om naast je werk te studeren. Besluit je later dat je alsnog je Mastergraad wilt behalen? Dan kun je, als je aan de toelatingsvoorwaarden voldoet, je afgeronde Masterclasses inbrengen.

Flexibel studeren 

Je kunt de Masteropleidingen van NCOI door heel Nederland volgen. Je kunt dit ‘s avonds, overdag of op zaterdag doen. Met deze flexibele aanpak en zeer ruime studiemogelijkheden wordt studeren naast een drukke baan en een privéleven haalbaar. De modulaire opbouw in Masterclasses kent als belangrijk voordeel dat je zonder problemen je opleiding tijdelijk kunt onderbreken. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, de geboorte van een kind of een carrièreswitch.

Dag- en zaterdagopleiding

Je volgt bijeenkomsten op een doordeweekse dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De opleidingsdagen zijn weergegeven in schema’s bij elke opleiding. Per Masterclass volg je gedurende een periode van 10 weken 4 dagbijeenkomsten; 1 dag per 2 weken. Tijdens de laatste 2 weken worden er geen bijeenkomsten gepland, zodat je voldoende tijd hebt om je eindopdracht af te ronden. De dagen worden zo ingericht dat er veel ruimte is voor discussie, kleine inhoudelijke workshops en diverse groepsopdrachten. Je brengt de dag op een actieve en inspirerende manier door. De zaterdagopleiding is qua structuur en opbouw gelijk aan de dagopleiding.

Avondopleiding 

Als je kiest voor de avondopleiding, dan bestaat je studieprogramma uit 1 avondbijeenkomst per week. De opzet van de Masterclasses is gelijk aan de opzet van de dagopleiding, met een duur van 10 weken per Masterclass. Tijdens de eerste 8 weken heb je elke week een bijeenkomst van 19.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens de laatste 2 weken zijn er geen bijeenkomsten, zodat je voldoende tijd hebt om je eindopdracht af te ronden.

Klassikaal, virtual classroom of e-learning

Je hebt de keuze uit meerdere opleidingsvarianten. Bij veel opleidingen kun je naast klassikaal onderwijs ook kiezen voor virtual classroom of e-learning. Lees meer over onze opleidingsvarianten.

Toelating Masteropleidingen

NCOI hecht veel waarde aan een zorgvuldige toelating. Voor alle Masteropleidingen geldt dat je minimaal een HBO- of academische opleiding hebt afgerond. Heb je dit niet, dan kun je ook instromen met een 21+ toets. Daarnaast heb je ten minste 2 jaar werkervaring. Een werkomgeving die aansluit op de opleiding is niet noodzakelijk. Heb je die wel, dan maakt het je opleiding nog relevanter en direct toepasbaar in de praktijk. 

In bepaalde gevallen kan het nodig zijn om eerst een instroom-programma te volgen, zodat je inhoudelijk uitstekend voorbereid aan een volledige Masteropleiding begint. Ook dat wordt onderzocht bij de intake.

Voor Masterclasses en Masterprogramma's geldt dat je moet beschikken over HBO- of WO-werk & -denkniveau. Vanuit een succesvol afgeronde Masterclass of Masterprogramma kun je weer doorstromen naar bijvoorbeeld een volledige Masteropleiding. Onze opleidingsadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Je echte ambitie volgen? Vraag ons online Mastermagazine aan
Wil jij beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Met een Masteropleiding van NCOI Opleidingen kun je je echte ambitie volgen. Of je nu specialist bent in finance, marketing, zorg of techniek of een managementfunctie hebt, je vindt bij ons altijd een opleiding die past bij wat je echt wilt. Laat je inspireren door ervaringen van studenten die jou voorgingen. Lees het online magazine.

Studenten aan het woord

Rinske Jansen-Van der Voort

Master of Business Administration (MBA) specialisatie Zorg en Welzijn

'Met een MBA ben je wendbaarder op de arbeidsmarkt.'

Portret Timo de Smidt
Timo de Smidt

Master of Business Administration (MBA) specialisatie HR

‘De MBA opent deuren’

Wahida Omar

Masterprogramma HRM en Arbeidsrecht

'Ik wil sowieso steeds meer leren en werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling om zo de beste versie van mezelf te zijn.'