Wat is een MBA?

Met een MBA-opleiding ontwikkelt u uzelf op topniveau. Maar wat is een MBA precies? Wat kunt u met een MBA? En waarom kiest u ervoor om uw MBA-titel te halen bij NCOI Opleidingen?

Wat is een MBA?

Een MBA (Master of Business Administration) is een bedrijfskundige Masteropleiding. De MBA bij NCOI verschilt in opzet en doelgroep van Masteropleidingen bij andere opleiders. Onze MBA is speciaal ontwikkeld voor mensen die al werkervaring hebben. Bovendien is de opleiding zeer praktijkgericht.
 
Bij NCOI bestaat de MBA uit zeven Masterclasses, waarvan één specialisatie. Denk aan Business Development, Effectief Beïnvloeden en Overtuigen, Strategisch Marketingmanagement of Verandermanagement. Uw opleiding duurt twee jaar en is in deeltijd. U volgt deze overdag, 's avonds of in het weekend. Zo past uw opleiding perfect naast uw baan en privéleven. Wat er speelt op uw werk, kunt u meteen gebruiken in uw MBA. En alles wat u leert in uw MBA, past u meteen toe in uw werk.

Wat kan ik met een MBA?

In een MBA-opleiding leert u alles wat u moet weten over bedrijfskunde. Op een doelmatige, praktijkgerichte manier. U behandelt bijvoorbeeld strategisch management en persoonlijk leiderschap. Dit maakt u zeer geschikt voor een functie in het hoger management. Maar doordat de opleiding zo breed is, kunt u er ook andere kanten mee op. U kunt vanuit andere invalshoeken op hoog niveau meedenken over het inrichten van organisaties.

Bij NCOI bieden we u dus een algemene MBA-opleiding, maar u kunt zich ook specialiseren. Bijvoorbeeld in Zorg en Welzijn, Innovatie en Verandering of Facility Management. Als u uw diploma heeft behaald, mag u de titel MBA voeren.

Waarom een MBA-titel halen bij NCOI?

NCOI is de grootste MBA-opleider van Nederland. Wij hebben een brede MBA met veel verschillende specialisaties. En omdat niet alleen onze MBA, maar al onze opleidingen zijn ontwikkeld voor werkenden, begrijpen we precies waar u als professional behoefte aan heeft. Namelijk aan flexibele lestijden, praktijkgerichte lessen en docenten uit uw werkveld.
 
Onze MBA-opleiding is officieel geaccrediteerd door de NVAO. Daarmee voldoet hij aan alle strenge eisen die gelden voor Masteropleidingen. De programma’s van NCOI worden voortdurend geactualiseerd. Bovendien staan ze onder toezicht van een onafhankelijke academic board. NCOI is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs op basis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). U ontvangt van NCOI een officieel internationaal erkend getuigschrift met hoge waarde op de arbeidsmarkt. De goede naam van deze opleiding opent veel deuren voor u.
 
Heeft u al eens een van de Masterclasses uit onze MBA gevolgd? Dan heeft u mogelijk recht op vrijstellingen. In dat geval krijgt u ook een vrijstellingskorting. Onze studieadviseurs kijken graag samen met u naar uw persoonlijke mogelijkheden.

MBA-opleiding bij NCOI bekijken

Nieuwsgierig geworden naar onze MBA? Bekijk dan onze MBA-opleiding met alle specialisaties. En heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Bel ons dan op 035 - 6 400 411 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

MBA-informatieavond

Geïnteresseerd in onze MBA? Op woensdag 27 maart organiseren we een MBA-informatieavond. Bent u erbij? Lees er meer over en schrijf u in.

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.