NCOI University of Applied Sciences

Masteropleidingen bij NCOI University of Applied Sciences

NCOI University of Applied Sciences is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste Business School voor werkenden in Nederland. Inmiddels is, op veler verzoek, het pakket van NCOI University of Applied Sciences uitgebreid met Masteropleidingen Social Work & Innovation. De combinatie van vele keuzemogelijkheden en een grote mate aan flexibiliteit maakt NCOI University of Applied Sciences bijzonder interessant. NCOI University of Applied Sciences weet hoge kwaliteit te combineren met zeer acceptabele tarieven. Het zal u dan ook niet verbazen dat veel organisaties er definitief voor hebben gekozen zich door NCOI University of Applied Sciences te laten opleiden. 

Ruim aanbod Masteropleidingen

NCOI University of Applied Sciences verzorgt officieel erkende en Nederlandstalige Masteropleidingen, zoals het grootste MBA-programma van Nederland (Master of Business Administration) en Masteropleidingen op tal van andere gebieden zoals: Masteropleidingen Management, Cultuur en VeranderingMasteropleidingen PsycholgieMasteropleidingen Finance & Control en de Masteropleidingen Zorgmanagement. Het volledige aanbod van onze Masteropleidingen treft u in de categorieën hiernaast aan.

Top 5 Masteropleidingen en -programma's

1. Master of Business Administration (MBA)
2. Master Management, Cultuur en Verandering (MCC)
3. Master in Toegepaste Psychologie voor Profesionals (MAP)
4. Master Onderwijskunde
5. Master Finance & Control (MFC)

HBO Masteropleiding volgen in het Nederlands

NCOI University of Applied Sciences verzorgt de bijeenkomsten als één van de weinige Business Schools volledig in het Nederlands. U ontmoet tijdens inspirerende Masterclasses collega’s uit verschillende organisaties. Communiceren in uw moedertaal scheelt u veel tijd en leidt tot betere discussies, die daarmee de gewenste diepgang krijgen. In een aantal gevallen werken we met een Engelstalig boek., We voorzien het dan altijd van een Nederlandse studiewijzer en aanvullende materialen, waardoor u het Engelse studiemateriaal op prettige en efficiënte manier kunt bestuderen.

Flexibel studeren 

U kunt de Masteropleidingen van NCOI University of Applied Sciences door heel Nederland volgen, zowel ‘s avonds als overdag als op zaterdag. Met deze flexibele aanpak en ruime studiemogelijkheden is NCOI University of Applied Sciences beslist uniek in Nederland. 

Dagopleiding 

U volgt bijeenkomsten op een doordeweekse dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De opleidingsdagen zijn weergegeven onder de tab Lesplanning bij elke opleiding. Per Masterclass volgt u gedurende een periode van 10 weken 4 dagbijeenkomsten, met 1 dag per 2 weken. Tijdens de laatste 2 weken worden er geen bijeenkomsten gepland, zodat u voldoende tijd heeft om uw eindopdracht af te ronden. De dagen worden zo ingericht dat er veel ruimte is voor discussie, kleine inhoudelijke workshops en diverse groepsopdrachten. U brengt de dag op een actieve en inspirerende manier door. 

Zaterdagopleiding 

De zaterdagopleiding is qua structuur en opbouw gelijk aan de dagopleiding. De opleidingen op de zaterdag worden verzorgd op locaties in Utrecht en Eindhoven. 

Avondopleiding 

Als u kiest voor de avondopleiding, dan bestaat  uw studieprogramma uit 1 avondbijeenkomst per week. De opzet van de Masterclasses is gelijk aan de dagopleiding, met een duur van 10 weken per Masterclass. Tijdens de eerste 8 weken heeft u elke week een bijeenkomst van 19.00 uur tot 22.00 uur. De laatste 2 weken zijn er geen bijeenkomsten, zodat u voldoende tijd heeft om uw eindopdracht af te ronden. 

Intensief 

U heeft de unieke mogelijkheid om in een intensief programma uw volledige Masteropleiding in 12 maanden af te ronden. In verband met de hoge studiebelasting staat deze studievariant alleen open voor deelnemers met een deeltijdbaan of voor hen die een sabbatical leave hebben gepland. In deze studievariant werkt u gelijktijdig aan 2 Masterclasses. Er zijn 2 mogelijkheden: 1) Avondopleiding met dagopleiding: U volgt eens in de 2 weken de dagopleiding. Naast de dagopleiding volgt u elke week een avondbijeenkomst. 2) Dagopleiding met zaterdagopleiding: U volgt eens in de 2 weken de dagopleiding en u volgt eens in de 2 weken een bijeenkomst op zaterdag. Deze variant wordt verzorgd in Eindhoven en Utrecht. 

Thuisstudie 

Thuisstudie biedt u de meeste flexibiliteit. U kunt de Masteropleidingen voor een groot deel zelfstandig volgen onder begeleiding van een zeer professionele docent. In extra coachingsessies werkt u aan uw persoonlijke vaardigheden. U volgt daarnaast een aantal groepsbijeenkomsten, waarin wordt gewerkt aan praktijktoepassing en interactie.

Doorlooptijd 

NCOI biedt u een ruim aanbod, zodat u uw HBO Masteropleiding grotendeels zelf kunt inrichten. U kiest voor een MasterclassMasterprogramma's of direct voor een volwaardige HBO Masteropleiding in diverse richtingen. De keuze is aan u. U dient de volledige HBO Masteropleiding in 10 jaar af te ronden. Bij een normaal studietempo heeft u dan  ruime  uitloop mogelijkheden. De modulaire opbouw kent als belangrijk voordeel dat u zonder problemen uw opleiding tijdelijk kunt onderbreken, bijvoorbeeld voor een verhuizing, de geboorte van een kind of een carrièreswitch. 

Vrijstellingsaanvraag

Op basis van gelijkwaardige erkende opleidingen kunt u vrijstelling aanvragen bij de examencommissie. U heeft dan al eerder aangetoond dat u de relevante onderwerpen op Master-niveau beheerst. Bij uw aanmelding wordt dit direct geïnventariseerd. U dient daarbij in alle gevallen diploma’s te kunnen overhandigen. NCOI rekent voor behandeling van vrijstellingsverzoeken € 75,-.

Toelating en instroom Masteropleidingen 

NCOI voert de toelating zorgvuldig uit. We willen voorkomen dat u al te enthousiast aan de Masteropleiding begint, om er vervolgens achter te komen dat u door onvoldoende achtergrondkennis en opgebouwde ervaring het niveau van de opleiding niet aankunt en voortijdig uitvalt. Als gevolg van dit toelatingsbeleid en zorgvuldigebegeleiding naar het Masterprogramma, zijn we in staat het uitvalpercentage tot een minimum te beperken. NCOI University of Applied Sciences heeft unieke instroom- en toelatingsprogramma’s ontwikkeld, zodat iedereen die de ambitie en capaciteiten heeft om te starten met een Masteropleiding in korte tijd uitstekend wordt voorbereid.  De instroomeisen verschillen per Masteropleiding. Voor alle Masteropleidingen geldt dat u minimaal over een HBO-achtergrond beschikt, aangevuld met 2 jaar relevante werkervaring. Als u niet direct kunt instromen, dan bestaan er 2 mogelijkheden: u volgt of een toelatingsprogramma of een instroomprogramma. 

Instroomprogramma 

Een instroomprogramma is bedoeld voor hoger opgeleiden met een HBO Bachelor- of een WOdiploma, die zich kort willen verdiepen in de kern van de Masteropleiding die ze gaan volgen. Als u ruime, aantoonbaar relevante werkervaring heeft met betrekking tot de kern van de Masteropleiding, is een instroomprogramma lang niet altijd noodzakelijk. Dan kunt u direct instromen in de Masteropleiding van uw keuze. 

Toelatingsprogramma 

Een toelatingsprogramma is bedoeld voor diegenen die niet beschikken over een HBO Bachelor of WO-diploma, maar wel aantoonbaar minimaal HBO-werk- en denkniveau hebben. U heeft zich dan op een andere manier ontwikkeld om deel te kunnen nemen aan een Masteropleiding. Via een toelatingsprogramma kunt u dan toegelaten worden tot het Masterprogramma van NCOI. Het programma is doorgaans gelijk aan de tweede fase van de meest passende Bacheloropleiding.


Opleidingsadvies op maat?

Relevante externe websites

Leer ons beter kennen

Open dag

Open Dag 20 mei

Open Dag 20 mei

Open Dag 20 mei

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot een persoonlijk advies

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot een persoonlijk advies

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot een persoonlijk advies

Meer informatie en aanmelden
Voorlichtingsbijeenkomsten

Voorlichtingsbijeenkomsten

Voorlichtingsbijeenkomsten

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijk advies.

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijk advies.

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijk advies.

Data en aanmelden
Slide 1: Video

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Slide 3: Erkende Kwaliteit

De erkende kwaliteit van NCOI

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk
denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk
denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.
De erkende kwaliteit van NCOI

Lees meer
Slide 4: Testimonial Docent

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

"Als docent haal ik mijn voldoening uit het…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Lees meer

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Nu aanvragen!

Veelgestelde vragen


Onze website maakt gebruik van cookies.