Menu

Basis Kwalificatie Examinering

Bewaak je kwaliteit van toetsen en examens - 3 maanden

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je actief betrokken bij het ontwikkelen of beoordelen van examens in het HBO? Of ben je op een andere manier betrokken bij toetsing en examinering? In de opleiding Basis Kwalificatie Examinering van NCOI verdiep je je in de kwaliteitseisen die aan toetsen en examens worden gesteld. Daarnaast toon je direct je deskundigheid aan op het gebied van examinering. Niet voor niets is de BKE-certificering op de meeste hogescholen verplicht, omdat het de kwaliteit van toetsing en examinering borgt. In deze praktijkgerichte opleiding ontwikkel je de belangrijkste kennis en vaardigheden op het gebied van toetskwaliteit, toetsvormen en beoordelen van toetsen. Daarmee bewaak jij de kwaliteit van de examens die jij beoordeelt.

Waarom NCOI?

  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en praktijk
  • Gewaardeerd diploma
  • Grootste hogeschool voor werkenden met leslocaties door heel Nederland

Doelgroep

De Basis Kwalificatie Examinering is ontwikkeld voor iedereen die actief betrokken is bij het ontwikkelen of beoordelen van toetsen en examens. Je bent bijvoorbeeld leraar, leerkracht, lid van een examencommissie, toetsbeoordelaar of op een andere manier betrokken bij toetsing en examinering.

Doel en opzet

Binnen deze opleiding ontwikkel je je binnen 3-4 maanden tot een volwaardige gecertificeerde professional op het gebied van toetsing. De opleiding is opgebouwd uit 1 module met 6 lessen.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Basis Kwalificatie Examinering

Bewaak je kwaliteit van toetsen en examens - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.