Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde

MHBO Bedrijfskundig Management

Praktijkgerichte opleiding op MHBO-niveau - 1 jaar

Opleidingsniveau

MHBO

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je werkzaam op MBO-niveau en wil je doorgroeien naar de functie van coördinator of leidinggevende? Dan is de MHBO Bedrijfskundig Management erg geschikt voor jou. In de opleiding krijg je een compleet programma waar je veel voordeel van hebt. Zo leer je hoe je doelstellingen vanuit het management doorvertaalt naar je afdeling, hoe je mensen aanstuurt en hoe je je eigen effectiviteit verbetert. Zo weet je straks als leidinggevende wat er speelt en kun je aan de hand van de juiste coachingstechnieken je medewerkers goed aansturen. Dat maakt deze opleiding uitstekend geschikt om een vervolgstap in je carrière te zetten.

Doelgroep

Je bent op zoek naar een brede, maar overzichtelijke opleiding bedrijfskunde op MBO+ niveau en wilt je verdiepen in organisatie en management. Deze opleiding wordt verzorgd op MHBO-niveau.

Doel en opzet

Je leert in deze praktische en overzichtelijke opleiding de basisgebieden van bedrijfskundig management kennen: strategie, marketing, organisatie en personeel. Zo leer je marktverkenning uitvoeren, prijsbeleid bepalen, doelen stellen en werk je aan personeelsplannen. Ook ontwikkel je je communicatieve vaardigheden en effectiviteit, zodat je je medewerkers beter kunt begeleiden.

Je krijgt kennis aangereikt die je direct toepast in je dagelijks werk aan de hand van praktijkopdrachten. Je docent kent je dagelijkse praktijk en legt verbanden tussen de theorie en je praktijk. Hierdoor wordt de leerstof levendig en begrijpelijk. Daarnaast heb je toegang tot onze unieke online leeromgeving. Deze biedt je alles wat je nodig hebt om snel, eenvoudig en efficiënt te studeren.

Vooropleiding

Er wordt uitgegaan van ten minste HAVO- of MBO-niveau. Relevante werkervaring kan een lagere opleiding compenseren. Je hoeft dan ook niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen. Dit programma wordt verzorgd op MHBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Vrijstelling HBO

Deze MHBO-opleiding levert mogelijk vrijstelling op in een volledige HBO Bacheloropleiding. Je komt in aanmerking voor vrijstelling indien je toelaatbaar bent tot de HBO Bachelor en de door jou behaalde module(s) overeenkomen met de modules van de Bachelor. Zie Hogeschool NCOI voor meer informatie.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: Bedrijfskundige

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

MHBO Bedrijfskundig Management

Praktijkgerichte opleiding op MHBO-niveau - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.