Menu
NCOI Opleidingen - Communicatie & Juridisch

Adviesvaardigheden

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een goede adviseur beschikt over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en professionele communicatieve vaardigheden. Tijdens...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een goede adviseur beschikt over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en professionele communicatieve vaardigheden. Tijdens...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een goede adviseur beschikt over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en professionele communicatieve vaardigheden. Tijdens...

Lees meer

Meest bekeken Adviesvaardigheden

Meest bekeken Adviesvaardigheden

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (15) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een goede adviseur beschikt over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en professionele communicatieve vaardigheden. Tijdens praktijkgerichte bijeenkomsten maakt u zich professionele adviesvaardigheden volledig eigen. Dat maakt een training of opleiding Adviesvaardigheden bij NCOI van bijzonder grote waarde. Bekijk het uitgebreide aanbod in deze studierichting en ontdek welke het beste bij u past.

Doelgericht adviseren met een training adviesvaardigheden

Tijdens de tweedaagse Training Klantgericht Telefoneren leert u hoe u het initiatief neemt in een telefoongesprek met de klant. U ontwikkelt nieuwe luister- en vraagtechnieken en leert om de behoefte van de klant volledig te inventariseren. Zo kunt u de klant volledig voorzien in zijn informatiebehoefte en zorgt u voor een hoge mate van klanttevredenheid.
 
Wilt u uw verkoopvaardigheden verder ontwikkelen, telefonisch én face-to-face? Kies dan voor de Training Consultative Selling. U leert uw persoonlijke voorkeursstijl van verkopen kennen en ontwikkelt vaardigheden om de regie te nemen in een gesprek. Daarbij leert u hoe u creatieve oplossingen kunt aandragen die werkelijk waarde creëren voor de klant. Met de kennis en vaardigheden die u tijdens deze opleiding opdoet, vormt u een belangrijke gesprekspartner op tactisch en strategisch niveau.

Meer resultaat met de Training Effectief Onderhandelen

Benieuwd hoe u effectiever onderhandelt? Tijdens de interactieve Training Effectief Onderhandelen leert u hoe u dit aanpakt. U ontwikkelt vaardigheden om uiteenlopende belangen te vertegenwoordigen en leert hoe u onderhandelingsstijlen toepast. Hiervoor werkt u in groepsverband aan diverse cases. Met nieuwe vraagtechnieken en non-verbale uitingen leert u meer invloed uitoefenen op uw gesprekspartner. Uiteraard wordt u hierbij volledig begeleid door een ervaren trainer uit de praktijk.

Praktijkgericht HBO-programma Adviesvaardigheden

Bent u op zoek naar een HBO-programma mét HBO-diploma? Kies dan voor HBO Adviesvaardigheden bij NCOI Opleidingen. Een praktijkgericht programma van 3 maanden waarin u nieuwe adviesstijlen ontwikkelt. Zo kunt u uw stijl aanpassen aan uw gesprekspartners en zorgt u voor een nog groter effect. U gaat aan de slag met een adviesproces en leert hoe u doelstellingen effectief kunt behalen. Aan de hand van praktijkopdrachten koppelt u de theorie direct aan de praktijk. U zult merken hoe prettig dat werkt.

De volgende stap in uw carrière als adviseur

Brengt u in uw dagelijkse werkzaamheden regelmatig advies uit? Aan klanten, uw manager of misschien wel de directie? Dan is een Training Professioneel Adviseren zeer raadzaam. Tijdens deze praktijkgerichte training tilt u uw adviesvaardigheden naar een hoger niveau. Onder begeleiding van een ervaren docent brengt u uw huidige adviesrelaties in kaart. Welke adviesrol vervult u? En hoe flexibel bent u in een adviesgesprek? Met deze en vele andere belangrijke vragen gaat u aan de slag. Al tijdens de training zult u oefenen met praktijksituaties. Daarmee garanderen wij direct resultaat.

Waarom een training adviesvaardigheden bij NCOI Opleidingen volgen?

  • Topdocenten en –trainers uit de praktijk
  • Directe koppeling aan uw eigen, herkenbare praktijk
  • Kleine klassen met andere professionals uit het werkveld
  • Uitstekend te combineren met werk en privé