Menu
NCOI Opleidingen - Communicatie

Communicatie en Multi Media Design

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je meer leren over communicatie en multimedia design? Bij NCOI ontdek je hoe je nieuwe, digitale media op een creatieve...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je meer leren over communicatie en multimedia design? Bij NCOI ontdek je hoe je nieuwe, digitale media op een creatieve...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je meer leren over communicatie en multimedia design? Bij NCOI ontdek je hoe je nieuwe, digitale media op een creatieve...

Lees meer

Meest bekeken Communicatie en Multi Media Design

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (4) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden HBO-programma
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je meer leren over communicatie en multimedia design? Bij NCOI ontdek je hoe je nieuwe, digitale media op een creatieve manier inzet en ontwikkel je de vaardigheden om zelf invulling te geven aan media. Denk hierbij aan het ontwerpen van een website met overtuigende en gebruiksvriendelijke content. De focus ligt op werken vanuit het gedrag, de behoeften en de wensen van klanten en bezoekers. Of je nu webdesigner, interaction designer, contentmanager of online marketeer bent of wilt worden, bij ons vind je de juiste opleiding of training.

Is het vakgebied communicatie en multimedia design iets voor jou?

Werken in dit interessante vakgebied vraagt om creativiteit en klantgerichtheid. Je dient te beschikken over sterke communicatie- en luistervaardigheden, want het is van belang dat je goed kunt luisteren naar de vragen en wensen van klanten. Ook moet je goed kunnen werken met verschillende technologieën en hard- en software. Zijn dit competenties waarover je beschikt? Of zou je het leuk vinden om deze competenties verder te ontwikkelen? Dan is een functie op het gebied van communicatie en multimedia design iets voor jou.

Opleidingen communicatie en multimedia design

Ben je op zoek naar een praktijkgericht programma waarin je de mogelijkheden van digitale content optimaal leert benutten? In de HBO Multimedia Design leer je hoe je overtuigende en gebruiksvriendelijke content creëert, zodat je de media van een bedrijf of opdrachtgever kunt verbeteren. Je gaat onder andere aan de slag met verschillende ontwerptechnieken, zoals prototyping en stakeholder walktroughs, je verdiept je in gebruikerservaring en je krijgt zicht op diverse methoden voor conversieoptimalisatie. Ook leer je technieken toepassen om klanten en bezoekers te overtuigen.
 
Opgeleid worden op erkend HBO Bachelorniveau? Dat kan met onze HBO Bachelor Communicatie specialisatie Multimedia design, waarin je leert hoe je zelf content creëert en op een creatieve manier inzet. Na afronding van deze opleiding ontvang je een officieel erkend HBO Bachelorgetuigschrift met hoge waarde op de arbeidsmarkt.

​​​​​​​Opleidingen voor de webbouwer

Een goede website prikkelt, houdt de aandacht vast en nodigt de bezoeker uit om in actie te komen. Wil je vanuit een concept je ideeën vormgeven en optimaliseren voor het web? Wil je goed vindbare, gestructureerde en gebruiksvriendelijke websites maken die voldoen aan de wensen van bezoekers? Websites die bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnen? Dan leer je bij NCOI alles over usability, SEO, het structureren van informatie en het omzetten van ideeën in beeld. Je kunt kiezen uit de volgende programma’s:


Heb je weinig technische kennis en wil je beginnen bij de basis? In onze training WordPress leer je in 1 dag met het meest gebruikte gratis CMS-systeem een professionele website bouwen. Je leert hoe je WordPress installeert en op een eenvoudige manier pagina’s opmaakt. Daarnaast je je op het online plaatsen van de website, websitebeheer en zichtbaarheid in zoekmachines.

Waarom studeren bij NCOI?

NCOI biedt je een praktijkgerichte aanpak, waardoor je de leerstof direct in je werk kunt toepassen. Onze docenten zijn professionals uit de praktijk die als geen ander weten wat zich in het werkveld afspeelt. Bovendien zijn onze opleidingen en trainingen flexibel opgezet. Je kunt zelf kiezen op welk moment en in welke plaats je een opleiding of training volgt.