Menu

Facilitair Management

Als Facility Manager heeft u een onmisbare functie. U ondersteunt uw organisatie bij de uitvoering van haar primaire proces. Hiervoor is het van belang dat u een breed inzicht heeft in...

Lees meer

Als Facility Manager heeft u een onmisbare functie. U ondersteunt uw organisatie bij de uitvoering van haar primaire proces. Hiervoor is het van belang dat u een breed inzicht heeft in...

Lees meer

Als Facility Manager heeft u een onmisbare functie. U ondersteunt uw organisatie bij de uitvoering van haar primaire proces. Hiervoor is het van belang dat u een breed inzicht heeft in...

Lees meer

Meest bekeken Facilitair Management

HBO Bachelor Facility Management
Langer dan 36 maanden HBO/HBO Bacheloropleiding

Meest bekeken Facilitair Management

HBO Bachelor Facility Management
Langer dan 36 maanden HBO/HBO Bacheloropleiding
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (3) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (5) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

MHBO (1) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Als Facility Manager heeft u een onmisbare functie. U ondersteunt uw organisatie bij de uitvoering van haar primaire proces. Hiervoor is het van belang dat u een breed inzicht heeft in de organisatie en alle lopende processen. Tijdens een opleiding Facility Management bij NCOI Opleidingen doet u deze benodigde kennis en vaardigheden op. Naast het uitgebreide aanbod aan opleidingen kiest u voor het niveau dat het best bij u past: MBO, HBO of Master. Zo is er voor iedere werkende een passend opleidingstraject. Dit uitgebreide aanbod maakt dat wij continu de hoogste slagingspercentages realiseren.

Start uw carrière binnen het Facility Management

Wilt u kennismaken met het vakgebied? Dan is het programma MBO Facilitair Management bijzonder geschikt. In dit programma van 1 jaar gaat u op praktijkgerichte wijze aan de slag met facilitaire planning, kostenbeheersing en operationeel plannen. Daarbij ontwikkelt u leiderschapsvaardigheden zodat u een team van facilitair medewerkers effectief kunt aansturen. Wat u leert koppelt u direct aan uw eigen werkomgeving. Zo ziet niet alleen uzelf, maar ook uw werkgever direct wat uw studie oplevert.

Officieel erkend MBO-diploma

Ziet u een belangrijke leidinggevende rol voor uzelf weggelegd binnen de sector van Facility Management? Dan sluit de opleiding MBO Facilitair Leidinggevende niveau 4 nog beter bij u aan. Alle onderwerpen op het gebied van facility en management komen uitgebreid aan bod. Zo leert u contracten afsluiten met leveranciers, de financiën bijhouden en planningen maken voor uw team. Daarbij ontwikkelt u leiderschapsvaardigheden, zodat u medewerkers optimaal motiveert en inspireert. Op deze manier stuurt u effectief aan op realisatie van de gestelde organisatiedoelen.
 
Ook voor een officieel erkend MBO-diploma in de richting van Accountancy kunt u uitstekend bij NCOI terecht. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de opleiding MBO Junior Assistent-Accountant niveau 4. In dit programma legt u de basis binnen de accountancy. U gaat aan de slag met financiële basiskennis en leert boekhouden. Ook debiteuren- en crediteurenbeheer komt uitgebreid aan bod. Daarmee kunt u de accountant optimaal ondersteunen bij zijn werkzaamheden.

Behaal binnen 1 jaar uw HBO-diploma

Met het programma HBO Facility Management - 1 jaar bieden wij u een unieke kans. Met dit programma kunt u binnen één jaar het NCOI-diploma ‘HBO Facility Management’ behalen. Daarvoor verdiept u zich in Management en organisatie, Procesmanagement, Bedrijfseconomie en Projectmanagementvaardigheden. U past deze onderwerpen toe binnen uw eigen organisatie.
Welke processen lopen er? Welke cultuur heerst er? En hoe worden projecten georganiseerd? De kennis en inzichten die u hierbij opdoet leert u vertalen naar een nieuwe, slimmere inrichting van het facility management.

Masterclass Financieel Management

Financiële resultaten zijn erg belangrijk voor uw organisatie. Daarom is het zaak dat u als strategische (facility)manager met uw hoger management en directie kunt meepraten over de financiële status van uw organisatie. Hoe staan we er financieel voor? En welke rol heeft facility management hierbinnen? In de Masterclass Financieel Management gaat u met deze en vele andere complexe financiële vraagstukken aan de slag. U verdiept zich in investeringsbeslissingen, leert kosten- en opbrengstenrelaties analyseren en managementrapportages lezen. Met de kennis en vaardigheden die u hierbij opdoet vormt u als facility manager een onmisbare gesprekspartner voor uw hoger management en directie.

Facility Management studeren bij NCOI Opleidingen

  • Kleine klassen en interactieve bijeenkomsten
  • Directe koppeling met uw eigen praktijk
  • Topdocenten met jarenlange ervaring
  • Studeren waar en wanneer het u uitkomt