HBO Fysiotherapie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je aan de slag als fysiotherapeut of je competenties op het gebied van fysiotherapie verder ontwikkelen? Met de HBO-opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je aan de slag als fysiotherapeut of je competenties op het gebied van fysiotherapie verder ontwikkelen? Met de HBO-opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je aan de slag als fysiotherapeut of je competenties op het gebied van fysiotherapie verder ontwikkelen? Met de HBO-opleidingen...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

HBO Fysiotherapie: 2 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je aan de slag als fysiotherapeut of je competenties op het gebied van fysiotherapie verder ontwikkelen? Met de HBO-opleidingen en programma’s van NCOI ontwikkel je alle kennis en vaardigheden waarmee je in je werk het verschil kunt maken.

Erkend fysiotherapeut worden?

Of je nu kiest voor een volledige HBO Bacheloropleiding of een HBO-programma, tijdens de studie ontwikkel je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als professional cliënten optimaal te helpen en begeleiden. Wil je aan de slag als fysiotherapeut? Daarvoor moet je in het bezit zijn van een Bachelordiploma fysiotherapie. In dat geval is de erkende HBO Bacheloropleiding Fysiotherapie een uitstekende keuze. In deze opleiding word je uitstekend voorbereid op een carrière als fysiotherapeut. Na afloop van deze opleiding kun je aan de slag in een fysiopraktijk, sportschool of ziekenhuis, maar je kunt ook als zelfstandig fysiotherapeut aan het werk.

Ervaring opdoen in de praktijk

In de HBO Bachelor Fysiotherapie is het erg belangrijk dat je ervaring opdoet in de praktijk. Dat kan in je eigen werkomgeving zijn, maar als je hierin niet voldoende kunt oefenen met de stof die in deze opleiding centraal staat, dan loop je stage. Daarnaast is onze gehele opleiding zo ontwikkeld dat je op een praktische wijze op erkend Bachelorniveau wordt opgeleid. In onze opleidingen krijg je les van ervaren docenten die zelf in de fysiotherapie werkzaam zijn. Zo wordt er voortdurend een koppeling gemaakt tussen de theorie en de praktijk en kun je alles wat je leert vrijwel direct toepassen in de praktijk.

Eerste kennismaking met fysiotherapie

Wil je (voorlopig) geen fysiotherapeut worden, maar wel meer leren over het menselijk bewegingsapparaat en de rol die beweging bij gezondheid en vitaliteit speelt? Dan kun je bij NCOI kiezen voor diverse HBO-programma’s. Deze praktijkgerichte programma’s zijn geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelen op het gebied van fysiotherapie. Dat kan zijn omdat je mensen wilt begeleiden bij problemen die te maken hebben met het bewegingsapparaat, maar ook omdat je je wellicht op een later moment verder wilt ontwikkelend tot erkend fysiotherapeut. Daarnaast kun je met een behaald diploma van een HBO-programma mogelijk vrijstelling krijgen in de HBO Bacheloropleiding.

Een opleiding fysiotherapie combineren met je werk en privéleven

Een opleiding volgen naast een drukke baan en een privéleven, is dat mogelijk? Bij NCOI kan dat. Door onze opleidingen zo praktijkgericht en flexibel mogelijk te organiseren, kun je je opleiding uitstekend combineren met je andere bezigheden. NCOI Opleidingen is de grootste opleider van werkend Nederland, en dus houden wij er rekening mee dat werken en studeren in balans moet blijven. Zo bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je je opleiding volgt. Je kunt kiezen voor klassikale bijeenkomsten overdag, ’s avonds of in het weekend. In veel gevallen kun je ook kiezen voor e-learning. Daarnaast bieden wij meerdere startmomenten per jaar, waardoor je het moment kunt kiezen waarop het je het beste uitkomt en beschikken wij over meer dan 30 locaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een locatie bij je in de buurt.

Waarom studeren bij NCOI?

  • Grootste hogeschool van werkend Nederland
  • Les van docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) in de fysiotherapie
  • Goed te combineren met werk en privéleven
  • Zeer praktijkgericht onderwijs met optimale koppeling tussen theorie en de praktijk
  • Mogelijkheid tot vrijstelling in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen